Cătălin Măruţă, detalii despre lupta cu Covid-19. Cum se simte Andra

Cătălin Măruţă, detalii despre lupta cu Covid-19. Cum se simte Andra

Cătălin Măruţă are o formă ușoară de Covid-19, însă Andra se confruntă cu simptome mai delicate. Pe de altă parte, Eva face față foarte bine bolii.

Cătălin Măruţă, formă uşoară de Covid-19Alte ArticolePepe, viaţă după divorţul de Raluca Pastramă: „Dragostea …Cătălin Măruţă, primele declaraţii din izolare. A anunţat …Ce comision a pierdut Anamaria Prodan la transferul lui Denis …

„Pot spune că mă simt bine… Dacă va continua tot așa voi putea spune că am trecut ușor peste COVID. Am o tuse, mai am stări de febră seara și, da, am rămas fără gust și fără miros. Este foarte ciudată starea asta. Am făcut test și aseară și am ieșit pozitiv, deci trebuie să stau în izolare aceste 14 zile. Andra are și dureri musculare. Cea mai energică dintre noi este Eva. David ne spune zilnic să îi facem și lui teste, pentru că el este departe de noi. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje de suținere”, a declarat Cătălin Măruţă.

Cătălin Măruţă, primele declaraţii din izolare. A anunţat cine prezintă emisiunea La Măruţă

Cătălin Măruță a fost înlocuit în platouul emisiunii de  Magitot, care i-a ținut locul fizic îndrăgitului moderator. Cătălin Măruţă va prezenta, în următoarele două săptămâni, de acasă proiectul de televiziune de la Pro TV.

Andra, mesaj din izolare

Cătălin Măruță a anunțat că el și Andra au contractat COVID-19, artista a transmis un mesaj emoționant pe contul ei de Instagram, unde a postat trei poze. „Familia cu mine? Jocuri multe? Acadele? Filme online? Am tot ce îmi trebuie pentru o izolare cu multă relaxare! Aveți grijă de voi, dragii mei! Sănătate multă!”, a scris Andra.

Sursa: RomaniaTV

loading...