Cătălin Măruţă, primele declaraţii din izolare. A anunţat cine prezintă emisiunea La Măruţă

Cătălin Măruţă, primele declaraţii din izolare. A anunţat cine prezintă emisiunea La Măruţă

Cătălin Măruţă, primele declaraţii din izolare. Cel care va prezenta emisiunea este magicianul Magitot, care se află în platou, alături de echipă, iar Cătălin va fi şi el prezent, însă de acasă. El, Andra şi Eva repetă testul în fiecare zi până când vor ieşi negativi.

Citeşte şi: Cătălin Măruţă rupe tăcerea după ce s-a spus că Andra ar fi însărcinată a treia oară: „Nu am discutat încă cu David şi Eva”Alte ArticoleCe comision a pierdut Anamaria Prodan la transferul lui Denis …Mama lui Mihai Mitoşeru, operată de urgenţă. Apel disperat: …Fiul lui Radu Mazăre, amendat după şi-a serbat ziua de naştere …

Cătălin Măruţă, primele declaraţii din izolare

„Da, paisprezece zile, eu şi familia mea va trebui să stăm izolaţi. În perioada asta vom transmite emisiunea, eu de aici, Magitot din platou. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje. Eu, Andra şi Eva suntem pozitivi, vineri ne-am testat şi de atunci repetăm în fiecare zi testul până ieşim negativi. Din fericire, David şi bona sunt negativi, stau separat de noi„, a declarat Cătălin Măruţă la Pro TV.

Magicianul Magitot va modera emisiunea La Măruţă, din platou.

Prezentatorul a anunţat că este infectat cu coronavirus

Alături de Andra şi Cătălin se află în izolare, confirmată cu Covid-19, şi Eva. Se pare că singurul din familia Măruță care nu s-a infectat este David, băiatul celor doi. Din fericire,  atât Eva cât și părinții ei se simt bine și se tratează acasă întrucât au făcut o formă ușoară a virusului.

„Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă de voi: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent cu perioada asta.

Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe”, a spus Cătălin Măruţă pe Instagram.

În urmă cu câteva zile, Măruță a împlinit 43 de ani și a sărbătorit în izolare la domiciliu. Duminică, 31 ianuarie 2021, vedeta tv a postat pe Instagram câteva story-uri pe Instagram, ţinându-i la curent pe fani.

Sursa: RomaniaTV

loading...