Fiul lui Radu Mazăre, amendat după şi-a serbat ziua de naştere într-un local din Mamaia încălcând măsurile anti-COVID

Fiul lui Radu Mazăre, amendat după şi-a serbat ziua de naştere într-un local din Mamaia încălcând măsurile anti-COVID

Fiul lui Radu Mazăre a făcut petrecere mare de ziua lui în ciuda pandemiei de coronavirus. Răducu Mazăre şi-a serbat ziua de naştere în prezenţa a peste 20 de persoane într-un local din staţiunea Mamaia fără a ţine cont de restricţiile anti-COVID.

Citeşte şi: Petrecere cu 200 de invitați la Cluj. Oamenii legii au aplicat amenzi în valoare de 100.000 de leiAlte ArticoleMama lui Mihai Mitoşeru, operată de urgenţă. Apel disperat: …A murit Hilton Valentine, chitaristul trupei „Animals”. …Răzvan Fodor, despre banii câştigaţi la Asia Express: „Am …

Petrecerea a avut loc duminică, în jurul orei 21.30. La evenimentul monden au ajuns şi poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia care au împărţit amenzi.

“Având în vedere actualul context epidemiologic, precum şi reglementările legale în vigoare, prin care se menţine interdicţia desfăşurării de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private, administratorul societăţii comerciale a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar organizatorul evenimentului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei”, se arată în comunicat IPJ Constanţa, citat de news.ro.

Citeşte şi: Fiul lui Radu Mazăre, infectat cu coronavirus

Fiul lui Radu Mazăre, Răducu, a fost infectat cu noul coronavirus în septembrie anul trecut. După mai multe zile în spital. fiul lui Radu Mazăre a fost externat urmând tratamentul acasă.

 

Sursa: RomaniaTV

loading...