Polițiști atacați cu bâte și pietre, în Maramureș. Pentru că agresorii au fugit, oamenii legii au apelat la câini de urmă

Polițiști atacați cu bâte și pietre, în Maramureș. Pentru că agresorii au fugit, oamenii legii au apelat la câini de urmă

Un echipaj de poliţie a fost atacat cu bâte şi pietre de localnicii dintr-o comună din Maramureş, după o intervenţie la un conflict domestic. Cei doi agenţi au reuşit să intre la timp în maşină şi au scăpat cu fuga. La scurt timp, au venit întăriri la faţa locului.

Pentru că agresorii fugiseră, forţele de ordine au apelat la câini de urmă. Agenţii interveniseră pentru aplanarea unui conflict izbucnit o femeie de 23 de ani şi concubinul acesteia, un bărbat de 21 de ani, din comuna Coroieni. Când să plece, însă, agenţii au fost înjuraţi şi ameninţaţi de tânăr. Au încercat să-l rețină, dar mai mulți localnici au atacat autospeciala poliției cu bâte și pietre. Din maşină, agenţii au cerut ajutor. Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș:

În sprijinul polițiștilor, s-au deplasat la fața locului luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale și jandarmi pentru aplanarea situației. După atac, agresorii au fugit. Alte persoane, care se aflau la faţa locului, au fost duse la audieri. Poliţiştii i-au căutat ore bune cu ajutorul câinilor special antrenaţi.

Sursa: Observator

loading...