Cum să-ţi găseşti perechea în pandemie. Un supermarket german invită la speed-dating la shopping

Cum să-ţi găseşti perechea în pandemie. Un supermarket german invită la speed-dating la shopping

„Supermarketul oferă de doi ani acest serviciu de +shopping pentru cei singuri+, dar coronavirusul şi restricţiile pe care acesta le-a adus au făcut în aşa fel încât tema +inimioarelor+ să devină un element de atracţie”, explică managerul supermarketului, Christoph Kolb, la postul Bayerischer Rundfunk, potrivit cotidianului Main-Post.

La intrarea în centrul comercial, clienţii care doresc să-şi găsească acolo perechea poartă un semn distinctiv în formă de inimă, cu un număr de identificare, şi se plimbă aşa printre rafturi în căutarea produselor pe care vor să le cumpere.Alte ArticoleClaudia Pătrăşcanu aruncă bomba în scandalul cu Gabi Bădălău. …Caz impresionant, o bunică de 80 de ani patinează zilnic pe …Andreea Antonescu, anunţ surprinzător despre divorţ. „La …

Citeşte şi Lista centrelor de vaccinare din Capitală. Bucureștenii vor primi vaccinul și în mall-uri

Când cineva se intersectează cu o altă persoană care poartă de asemenea acel semn şi îi place de ea, nu trebuie decât să noteze numărul său de identificare şi să completeze un formular cu sugestii prestabilite, cum ar fi ”M-aş bucura să te cunosc mai bine în timp ce ne plimbăm pe malurile râului Main” sau ”M-aş bucura să ne întâlnim la un suc de portocale la sectorul de fructe”.

Apoi, un angajat al supermarketului strigă numărul printr-un difuzor şi îi înmânează mesajul persoanei dorite, ori îi dă acesteia datele de contact împreună cu un mesaj lăsat de persoana interesată.

Citeşte şi Facebook Dating a fost lansat în Europa. Serviciul de întâlniri online e disponibil în 32 de ţări

Această iniţiativă nu este singura particularitate a respectivului supermarket, unde sunt expuse şi mai multe reproduceri ale unor opere în stilul ‘pop art’. Printre ele se află şi piesa ‘Banana Split’ a artistului american Mel Ramos, care ilustrează o femeie dezbrăcată întinsă în poziţie rezemată într-un castron cu acest desert. Sfârcurile femeii au fost însă acoperite, în urma plângerilor unor clienţi.

Acest supermarket este un ”spaţiu de relaxare creativă”, după cum îl descrie Steven Schellhorn, unul dintre responsabilii centrului comercial, ce numără 65 de angajaţi, majoritatea tineri.

Sursa: RomaniaTV

loading...