Iulia Albu o desființează pe Oana Roman. Detaliul care a scos-o din sărite FOTO

Iulia Albu o desființează pe Oana Roman. Detaliul care a scos-o din sărite FOTO

Iulia Albu o desființează de data aceasta este Oana Roman, pe care a criticat-o dur. Stilista este de părere că o femeie supraponderală nu trebuie să opteze pentru un „munte de haine” și că trebuie să se iubească pe sine.

Oana Roman, desfiinţată de Iulia AlbuAlte ArticoleCum să-ţi găseşti perechea în pandemie. Un supermarket german …Claudia Pătrăşcanu aruncă bomba în scandalul cu Gabi Bădălău. …Caz impresionant, o bunică de 80 de ani patinează zilnic pe …

„Eram curioasă dacă și un bărbat ar vedea prima oară asta în imagine! Cum poti să te pozezi pe Instagram având băutură? E ridicol! Aceste licori se țin în locuri speciale. Este una dintre persoanele care aspiră să fie influencer. Nu are un discurs coerent, iar fotografiile pe care le postează sunt editate. Ţinuta nu este ok din niciun punct de vedere. Este atât de greşit tot. Rochia este urâtă! De ce ai pune cordon la o rochie ce are imprimeu? Dacă ai decolteu, îl arăţi. Nu trebuie să fii un munte acoperit de haine. În general, lumea influencerilor este foarte pestriță, iar noi avem norocul să trăim într-o țară care ne permite și să-i observăm în sălbăticie și în captivitate și să-i și comentăm. Oana Roman este una dintre persoanele care aspiră să fie influencer. Nu sunt sigură că ea e persoana potrivită pentru asta, iar fotografiile pe care le postează sunt foarte modificate”, a comentat Iulia Albu.

Iulia Albu, mesaj îngrijorător din cauza COVID-19. „Suntem toți trei sub observație medicală”

A făcut-o praf şi pe Adelina Pestriţu

Înainte de Oana Roman, Iulia Albu a luat-o în vizor pe Adelina Pestriţu. „Tu nu poți să ții discursuri feministe atâta timp cât susții că o femeie ar trebui «să se potolească» atunci când cineva o abuzează, și insinuezi că ai fi fost de față în momentul în care o altă femeie a fost abuzată și nu ai făcut nimic în acest sens. Dar tu te bați cu pumnul în piept că nu susții violența. Da, Adelina, să fii frustrată și ipocrită este o rușine. Ar fi trist totuși dacă, după 10 ani de când fac acest tip de rubrici, nu s-ar fi înțeles că rochiile nu se poartă cu ceas. Asta ai vrut să spui, nu? (…) Eu nu îmi doresc nicio controversă cu tine. Iar tu, din nou, nu ai căderea să te incluzi în categoria «noi influencerii». Pentru fiecare fată pe care tu ai învățat-o că are nevoie să se schimbe total pentru a se putea privi în oglindă exista trei fete pe care le-am învățat să se iubească și să se accepte luptând real pentru a fi ele însele”, a spus Iulia Albu.

Sursa: RomaniaTV

loading...