Un cuplu a primit un cadou de nuntă, dar i s-a spus să-l deschidă doar după prima neînțelegere. Nouă ani mai târziu, cei doi soți au descoperit ce se afla în cutia misterioasă. Au rămas fără cuvinte

Un cuplu a primit un cadou de nuntă, dar i s-a spus să-l deschidă doar după prima neînțelegere. Nouă ani mai târziu, cei doi soți au descoperit ce se afla în cutia misterioasă. Au rămas fără cuvinte

Un cuplu care a deschis cadoul de nuntă după nouă ani de căsnicie au rămas fără cuvinte când au văzut ce se afla în cutie.

Kathy și Brandon Gunn, din Michigan, Statele Unite ale Americii, s-au căsătorit în septembrie 2007 și au primit un dar de nuntă de la un cuplu.Alte ArticoleTragedia momentului, o influenceră de succes a murit după o …Iulia Albu o desființează pe Oana Roman. Detaliul care a scos-o …Cum să-ţi găseşti perechea în pandemie. Un supermarket german …

Însă, în momentul în care au primit cadoul li s-au dat instrucțiuni stricte. Pe cutie era afișat un mesaj pe care scria „Nu deschideți până la prima neînțelegere”.

Ani de zile au uitat de acel cadou de nuntă și nu l-au deschis, deși au avut mai multe neînțelegeri și discuții în contradictoriu.

Abia în momentul în care au ajuns în situația de a găsi un cadou de nuntă pentru niște prieteni și-au adus aminte de darul pe care îl primiseră cu nouă ani în urmă.

„Ne-am gândit la ziua nunții noastre (de acum nouă ani) și am încercat să ne dăm seama care au fost cadourile care au însemnat cel mai mult pentru noi. Cea mai amuzantă parte? Cadoul care a contat cel mai mult stătea într-un dulap… nedesfăcut”, a spus Brandon, potrivit Mirror.

„Am ajuns la concluzia că ceea ce se afla în acel cadou era cheia salvării căsniciei noastre”, a adăugat el.

Cadoul fusese primit de la mătușa și unchiul lui Brandon, care erau căsătoriți de jumătate de secol.

În cele din urmă, cuplul a deschis cutia misterioasă și au găsit două scrisori, una pentru Kathy, alta pentru Brandon, în care li se dădeau sfaturi despre cum să gestioneze anumite situații tensionate din relația de cuplu.

„Timp de nouă ani, acea cutie a stat pe raft într-un dulap pe care s-a pus praful. Astăzi am hotărât să o deschidem. Am realizat că instrumentele pentru crearea și menținierea unei căsnicii solide și sănătoase nu au fost niciodată doar în ea cutie, ci se aflau în noi”, a declarat Kathy.

Citește și Tragedia momentului, o influenceră de succes a murit după o operaţie de liposucţie. Tânăra avea doar 26 de ani

Citește și Cum să-ţi găseşti perechea în pandemie. Un supermarket german invită la speed-dating la shopping

 

Sursa: RomaniaTV

loading...