Andra face noi mărturisiri după ce a fost infectată cu Covid-19: „Am avut dureri”

Andra face noi mărturisiri după ce a fost infectată cu Covid-19: „Am avut dureri”

Andra face noi mărturisiri după ce a fost infectată cu Covid-19. Vedeta a declarat pe reţelele de socializare că joi nu prea a fost activă pe Instagram, deoarece nu s-a simţit foarte bine, a avut dureri musculare.  Însă, vineri se simte mult mai bine, chiar a ieşit în curte, la soare.

Citeşte şi: Andra a făcut marele anunţ. A vrut să se afle de la ea: „O să vă şocheze!”Alte ArticoleProducătorii Game of Thrones, în România. Caută locuri de …Horoscop Urania 6-12 februarie 2021. Luna Nouă în Vărsător …ROMANII AU TALENT LIVE VIDEO ONLINE STREAM Pro TV 5 februarie …

„Am ieșit afară stă stau puțin la soare. Ieri iar nu am mai fost atât de activă pe online, pentru că iar a fost o zi din aia cu dureri musculare, dar astăzi mă simt mai bine și profit de soarele ăsta frumos. Am ieșit puțin pe terasă. Sunt bine, vă țin la curent cu starea mea. E mult mai bine astăzi, mă simt foarte bine și sper din suflet să treacă cât mai repede această perioadă, pentru că îmi doresc să revin la normal”, a spus Andra la InstaStory.

Andra face noi mărturisiri după ce a fost infectată cu Covid-19

Vedeta este singura care avut simptome mai accentuate, în timp ce restul membrilor familiei se simt bine. Soția lui Cătălin Măruță a povestit perioada dificilă prin care a trecut.

„Au fost niște zile mai grele până acum, dar astăzi mă simt mult mai bine. Am avut dureri musculare, am început să tușesc foarte tare, să mă doară în gât foarte tare, astăzi mi-am pierdut și gustul și mirosul. Noi suntem aici, acasă în familie, bucuria cea mai mare e că copiii sunt bine și soțul meu. Eu astăzi mă simt foarte bine”, au fost primele declaraţii ale Andrei Măruță.

„Pot spune că mă simt bine… Dacă va continua tot așa voi putea spune că am trecut ușor peste COVID. Am o tuse, mai am stări de febră seara și, da, am rămas fără gust și fără miros. Este foarte ciudată starea asta. Am făcut test și aseară și am ieșit pozitiv, deci trebuie să stau în izolare aceste 14 zile.

Andra are și dureri musculare. Cea mai energică dintre noi este Eva. David ne spune zilnic să îi facem și lui teste, pentru că el este departe de noi. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje de suținere”, a declarat Cătălin Măruţă.

Sursa: RomaniaTV

loading...