Bianca Drăgușanu, gata de nunta cu Gabi Bădălău. Vedeta a probat rochia de mireasă FOTO

Bianca Drăgușanu, gata de nunta cu Gabi Bădălău. Vedeta a probat rochia de mireasă FOTO

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se pregătesc la nuntă! La revenirea din Maldive, fosta soție a lui Victor Slav și Alex Bodi a anunțat că se va mărita. Blondina a declarat că, în prezent, trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Invitată la Teo Show, Bianca Drăgușanu a spus ce se întâmplă acum în viața ei amoroasă.

Bianca Drăgușanu, gata de nunta cu Gabi BădălăuAlte ArticoleSmiley şi Gina Pistol, fotografia care i-a emoţionat pe toţi …Şoc în lumea interlopă! Clanurile Preda și Corduneanu, împăcate …Survivor România 2021 Alexandra Stan, alături de iubit în …

„În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasa perioadă a vieții mele. Am plecat singură în vacanță și, de acolo, am plecat cu cineva într-o vacanță. O lună de zile am stat doar într-o vacanță. Nu a fost ceva planificat. (…). Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Vedeta a apărut într-un Insta Story probând câteva rochii de mireasă, pentru a atrage atenția că a vorbit serios despre o a treia căsătorie!

Bianca Drăguşanu, mesaj incredibil pentru mama lui Gabi Bădălău

La una din ultimele postări de pe Instagram, Bianca Drăgușanu a scris: „Un bărbat care își tratează femeia ca pe o prințesă este o dovadă că a fost născut și crescut în mâinile unei regine”, a fost mesjaul postat de Bianca Drăgușanu pe Instagram. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu-și pot face nunta curând, deoarece acesta încă nu a finalizat procesul de divorț de Claudia Pătrășcanu.

Bianca Drăguşanu îşi vinde maşinile de lux. Cât cere pe un Bentley şi pe un Mercedes GLE

După ce au venit din vacanța din Maldive, Gabi Bădălău i-a confirmat Claudiei Pătrăşcanu căsătoria cu fosta asistentă TV. „Dacă vor să se căsătorească, să se căsătorească, dar întâi trebuie să divorțeze. Poate acum vine cu demnitate şi bărbăţie în faţa domnilor judecători şi spune: „Vreau să termin acest divorţ mai repede, sunt un om asumat, iubesc, vreau să mă căsătoresc!”. Cum a spus şi el şi mi-a confirmat că Bianca Drăguşanu îi va fi viitoare soţie. Trebuie să se termine acest divorţ. Mai departe, îmi voi vedea eu de creşterea copiilor cum mi-am văzut şi până acum căci ei sunt importanţi”, a spus Claudia Pătrășcanu. „Nu m-a despărțit Bianca de Gabi. E o femeie frumoasă, nu am ce să zic. La un moment dat, copiii mei vor sta la masă lângă Bianca, probabil că o să o cunoască pe cea mică. Eu întotdeauna am fost un om cerebral și un om deschis la lucrurile acestea. Gabi știe, pentru că… chiar în momentul în care el avea o relație din căsnicie, de aceea mi-am și dorit divorțul, ca el să poată fi fericit cu cine vrea. Vreau doar să fiu liniștită și să se termine cu totul”,  a Claudia Pătrășcanu.

Sursa: RomaniaTV

loading...