Două femei, înjunghiate mortal în oraşul scoţian Kilmarnock. Presupusul criminal s-a sinucis

Două femei, înjunghiate mortal în oraşul scoţian Kilmarnock. Presupusul criminal s-a sinucis

Două femei au fost omorâte în centrul oraşului scoţian Kilmarnock,  la o distanță de nici 20 de minute una de cealaltă. O asistentă în vârstă de 39 de ani, probabil asistentă medicală, a fost înjunghiată mortal în parcarea spitalului Crosshouse University din acest oraş, în jurul orei locale 19:45.

Circa 20 de minute mai târziu, o altă femeie, în vârstă de 24 de ani, a fost de asemenea înjunghiată pe o stradă din centrul oraşului. Transportată la acelaşi spital, ea a decedat ulterior, notează Agerpres.Alte ArticoleJill Biden, impresionată de tradiţiile româneşti. Cine este …Metale toxice grele, descoperite în mâncarea de bebeluși produsă …Stare de alertă în Marea Britanie! Peste 100 de copii sunt …

Două femei înjughiate, atacatorul s-a sinucis

Puţin timp mai târziu, un bărbat aflat la volanul unui autoturism a murit după ce s-a aruncat cu maşina de pe un viaduct.

Poliţia consideră că aceste incidente sunt corelate, dar nu este vorba despre un act terorist şi nici nu mai există vreo ameninţare pentru populaţie.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Suspiciuni de fraudă la Ministerul Economiei cu granturile pentru IMM-uri! Din 531 de proiecte aprobate spre finanțare, 353 au fost depuse în aceleași 2 zile la finalul perioadei! Ministrul Năsui se dă nevinovat: „A existat acces la datele din platformă pentru parteneri externi Ministerului!”

Sursa: RomaniaTV

loading...