Mafia napoletană ameninţă ambulanţierii din cauza sirenelor: „Opriţi-le sau vă omorâm!”

Mafia napoletană ameninţă ambulanţierii din cauza sirenelor: „Opriţi-le sau vă omorâm!”

Mafia italiană a ordonat șoferilor de ambulanță din Napoli să nu mai folosească sirenele și semnalele luminoase pentru că îi încurcă pe traficanții de droguri, potrivit Daily Mail. Weekendul trecut, doi mafioți din Napoli au oprit o ambulanță și au amenințat că îl vor ucide pe șofer pentru că a pus sirena în timp ce se deplasa la o urgență în partea de sud a orașului.

Clanurile locale sunt deranjate de sirenele ambulanțelor, pe care le confundă adesea cu cele ale mașinilor de poliție și, astfel, sunt nevoite să își întrerupă diverse activități ilegale, iar clienții lor intră în panică.Alte ArticoleTraian Băsescu: „E greşită decizia de a redeschide şcolile, …Vlad Voiculescu şi-a depus declaraţia de avere, la două săptămâni …EXCLUSIV! Suspiciuni de fraudă la Ministerul Economiei cu granturile …

Șoferii de ambulanță din Napoli cer acum protecția poliției pentru a nu mai fi hărțuiți de mafia locală. Unul dintre șoferii de ambulanță a avut parte de un astfel de episod din partea mafioților. „Nu ai înțeles că nu-ți poți folosi sirena aici? Opriți-o sau vă vom împușca!”, l-a avertizat unul dintre mafioți, scrie Alephnews.

Mafia napoletană comite 100 de agresiuni pe an asupra ambulanţierilor

„Ni s-a ordonat deja să nu folosim sirenele în alte cartiere, inclusiv în Sanità și Traiano, unde ambulanța locală își pornește sirena numai după ce părăsește zona”, a spus un medic. În ultimii trei ani, Napoli a înregistrat 300 de incidente de agresiune împotriva medicilor, deoarece serviciul local de urgență numără doar 17 ambulanțe pentru un milion de lucuitori.

Alessandro Amitrano, deputat local, a îndemnat guvernul să considere lupta împotriva clanurilor din mafia Camorra, din Napoli, ca o prioritate națională.

Citeşte şi: Premierul Netanyahu a prezentat succesul vaccinării în Israel: Cazurile de Covid s-au redus cu aproape 50% la persoanele de peste 60 de ani

Sursa: RomaniaTV

loading...