Marcel Ciolacu, un nou atac la Guvernul Cîţu: ZERO credibilitate! Pe orice pun mâna fie distrug, fie fură!

Marcel Ciolacu, un nou atac la Guvernul Cîţu: ZERO credibilitate! Pe orice pun mâna fie distrug, fie fură!

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că actualul Guvern nu este în stare să gestioneze programele pentru IMM-uri, dar nici să atragă fonduri europene.

Citeşte şi: Premierul Cîţu, reacţie în scandalul granturilor pentru IMM-uri: „Am decis că este imperios să se facă o investigație”Alte ArticoleGigi Becali îi dă lovitura decisivă Anamariei Prodan! Încă …Gabriela Firea o atacă pe Clotilde Armand:” Niciun primar …Emil Boc se alătură demersului lui Alin Tişe şi critică …

„Atunci când măsluiesc fără jenă cele mai simple programe de ajutor pentru IMM-uri, ce pretenții poți avea de la acest Guvern că va putea convinge Comisia Europeană că este capabil să atragă cele 30 de miliarde de euro prin Planul Național de Redresare și Reziliență?!

Zero credibilitate! Banii europeni, atât de necesari României, nu vor fi dați pe mâna acestor amatori. Pentru că nu sunt în stare să facă un plan clar și coerent! Și pentru că au demonstrat deja că pe orice pun mâna fie distrug, fie fură!

În timp ce în interiorul aceluiași Guvern, Cîțu de la PNL îi dă în cap lui Năsui de la USR cu bâta Corpului de Control, firmele românești vor continua să dea faliment pe bandă rulantă. Iar, pe sub masă, prietenii lor își vor lua în continuare apartamente pe banii tuturor românilor”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Citeşte şi: Gabriela Firea o atacă pe Clotilde Armand:” Niciun primar nu a îndrăznit să taie finanţarea acelor spitale”

Sursa: RomaniaTV

loading...