Parchetul General a finalizat ancheta după incendiul de la Matei Balș

Parchetul General a finalizat ancheta după incendiul de la Matei Balș

Parchetul General a finalizat ancheta după incendiul de la Institutul „Matei Balș”. Până acum au fost audiate 33 de persoane – cadre medicale, personal administrativ, agenţi de poliţie care au participat la intervenţia iniţială, rude ale victimelor.

La Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” sunt în curs de efectuare 12 expertize medico-legale cu privire la pacienţii decedaţi, în vederea stabilirii cu certitudine a cauzei morţii.Alte ArticoleSIIJ în cifre: 900 de dosare la un procuror! Simona Marcu, judecător …Lovitură pentru Nicuşor Dan. Plângere penală la DNA depusă …Codrin Ştefănescu dă noi detalii despre starea lui Liviu Dragnea: …

Citeşte şi: Al 12-lea deces în rândul pacienţilor transferaţi după incendiul de la Matei Balş

Procedura de stabilire a identităţii pacienţilor carbonizaţi în urma incendiului a fost finalizată – prin compararea probelor ADN.

„Totodată, în cauză au fost ridicate dispozitivele de stocare a imaginilor înregistrate de camerele de supraveghere şi s-a dispus efectuarea unor percheziţii informatice asupra acestora, cu autorizarea judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 2”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti (PTB).

Procurorii vor continua verificările şi cu privire la activitatea serviciilor de apărare contra incendiilor, de mentenanţă a instalaţiei electrice şi a celor de pază.

Citeşte şi: Pacient internat la Matei Balş, declaraţii cutremurătoare: Era frig. Asistentele ne aduceau bidoane cu apă caldă să băgăm sub pături

Sursa: RomaniaTV

loading...