Rapperul cu diamant roz în frunte, de 24 de milioane de dolari: „Mașinile și casa nu ajung la valoarea lui”

Rapperul cu diamant roz în frunte, de 24 de milioane de dolari: „Mașinile și casa nu ajung la valoarea lui”

Rapperul cu diamant roz în frunte.  „Plătesc pentru diamantul ăsta roz de la Elliot din 2017”, a spus rapperul pe 30 ianuarie.

„Frumusețea înseamnă durere. Da, Bugatti-ul meu nu ajunge la valoarea diamantului. Nici măcar toate mașinile mele împreună, plus casa”, a scris Lil Uzi în postarea de pe Instagram în care s-a lăudat cu noua lui bijuterie din frunte.Alte ArticoleUn cuplu a primit un cadou de nuntă, dar i s-a spus să-l deschidă …Tragedia momentului, o influenceră de succes a murit după o …Iulia Albu o desființează pe Oana Roman. Detaliul care a scos-o …

Citeşte şi: Dr Dre, internat la terapie intensivă după ce a suferit un anevrism cerebral. Care este starea rapperului

Rapperul cu diamant roz în frunte

Lil Uzi Vert a postat filmulețe pe Instagram în care a arătat cum i-a fost pus diamantul în frunte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marni Life( NO STYLIST)1600 (@liluzivert) 

Artistul cu sute de milioane de vizualizări ale melodiilor lui pare că s-a inspirat din filmul The Avengers. Unul dintre personaje, Vision, are o piatra a infinitului în frunte, potrivit Mediafax.

Un cunoscut rapper a murit la 47 de ani

Rapperul britanic Ty, cunoscut îndeosebi pentru albumul său din 2003 „Upwards”, a murit în urma complicaţiilor cauzate de coronavirus, la vârsta de 47 de ani.

Ty, pe numele său real Ben Chijioke, a fost fiul unor emigranţi din Nigeria. Acesta a fost internat într-un spital la începutul lunii aprilie cu COVID-19, iar ulterior a fost plasat în comă indusă, conform The Guardian.

Potrivit unui cont înfiinţat pe platforma GoFundMe de o cunoştinţă apropiată a rapperului, acesta a părăsit secţia de terapie intensivă la data de 19 aprilie.

În contul creat pentru Ty au fost strânşi 20.000 de lire pentru el şi familia sa, însă contul nu a mai fost actualizat.

Ty a fost nominalizat pentru „Upwards” la ediţia din 2004 a Mercury Prize, ce recompensează cel mai bun album al anului lansat de un artist britanic sau irlandez.

„Upwards” a fost cel de-al doilea album al său, după cel de debut, „The Awkward”. Ty a lansat alte trei albume solo după „Upwards”, cel mai recent în 2018, înainte de a forma grupul hip-hop britanic Kingdem, alături de Rodney P. şi Blak Twang, în 2019.

Unii dintre cei care l-au cunoscut pe Ty, mai ales nume de pe scena rap britanică, au deplâns pe Twitter dispariţia artistului.

Sursa: RomaniaTV

loading...