Vlad Voiculescu şi-a depus declaraţia de avere, la două săptămâni după termenul legal. Ministrul Sănătăţii nu a câştigat niciun ban în 2020

Vlad Voiculescu şi-a depus declaraţia de avere, la două săptămâni după termenul legal. Ministrul Sănătăţii nu a câştigat niciun ban în 2020

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, şi-a depus joi, 4 februarie, declaraţiile de avere şi interese, la aproape două săptămâni după termenul legal. Voiculescu are două terenuri în intravilanul comunei Brăneşti din Dâmboviţa şi un „spaţiu de producţie” de 109 metri pătraţi în aceeaşi localitate.

Ministrul nu deţine o maşină. În schimb, acesta are economii în câteva conturi, în total 31.224 euro şi 52.742 de lei. Voiculescu a trecut şi trei sume „cash”: 9400 de euro, 2000 de dolari şi 2500 de lei. Ministrul Sănătăţii deţine acţiuni la Erste Bank în valoare de 28.100 de lei şi a acordat un împrumut de 222.700 de lei. La capitolul datorii, Voiculescu are un credit de 6011 euro la Erste Bank, contractat în 2015.Alte ArticoleEXCLUSIV! Suspiciuni de fraudă la Ministerul Economiei cu granturile …Diana Şoşoacă cere DNA să o ancheteze pe Clotilde Armand. …Clotilde Armand se apără în scandalul tăierii fondurilor …

Vlad Voiculescu are în spate interese internaţionale, crede George Simion

George Simion crede că promisiunile Ministrului Sănătăţii nu sunt de ajuns şi a declarat că nu are cum să fie mulţumit dacă până în 2024 doar se toarnă fundaţia pentru trei spitale, ci ar trebui construite mai multe spitale standard, pentru ca procedura să fie mult simplificată.

„Vlad Voiculescu se ține de acest scaun de parcă în asta ar stă viitorul lui politic. Ar da dovadă de demnitate. Mă gândesc ce are în spate domnul Voiculescu. Mi se pare că are în spate niște interese internaționale.

Nu s-a construit un spital timp de 31 de ani. Înțeleg că nu se pot face 500. Dar unele standard. Construim astăzi 30, toate la fel. Le faci standard și le construiești. Domnul Voiculescu ne promite temelia pentru trei spitale în 2024. Vi se pare normal? Nici nouă. De-asta am protestat și nu ne sunt suficiente pârghiile parlamentare.

Protestăm, folosim toate pârghiile democratice și pașnice pentru a schimba acest sistem.

USR dă dovadă de dublu standard, dar probabil sfidarea aceasta față de orice reguli au învățat-o de la cel dintâi schior al țării”, a mai spus liderul AUR la Antena3.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Suspiciuni de fraudă la Ministerul Economiei cu granturile pentru IMM-uri! Din 531 de proiecte aprobate spre finanțare, 353 au fost depuse în aceleași 2 zile la finalul perioadei! Ministrul Năsui se dă nevinovat: „A existat acces la datele din platformă pentru parteneri externi Ministerului!”

Sursa: RomaniaTV

loading...