Clotilde Armand, faţă în faţă cu Vlad Voiculescu: „Am devenit inamicii principali ai PSD”

Clotilde Armand, faţă în faţă cu Vlad Voiculescu: „Am devenit inamicii principali ai PSD”

Clotilde Armand, faţă în faţă cu Vlad Voiculescu. Printre principalele teme de discuţie s-a aflat deschiderea şcolilor.

„Suntem gata pentru un efort colectiv. Şcolile se vor deschide în funcţie de situaţia epidemiologică din fiecare localitate. Dacă într-o localitate vor fi mai multe cazuri de covid-19 va trebui să luam măsuri. Dacă cineva are o suspiciune cât de mică că este infectat, nu ar trebui s vină la şcoală.Alte ArticoleEXCLUSIV. Diana Şoşoacă, primele declaraţii după ce a chefuit: …Premierul Florin Cîţu anunţă că nu ia în calcul o remaniere …Florin Cîţu s-a vaccinat cu a doua doză: „Vom încerca …

Nu cred că trebuie să ne temem. este incă multă incertitudine, însă avem reguli simple. Daca un singur copil are covid, atunci toata clasa trebuie închisă. sunt măsurile dintre cele mai stricte care au fost luate. Trebuie să fim precauţi”, a spus Vlad Voiculescu.

„La nivel de primărie suntem pregătiţi. Pentru fiecare clasaă avem numărul de masti necesare, atoate materialele sunt in plan de achiziţii, suntem o adevărată armată logistică pentru ca lucrurile să fie perfect organizate şi să respectam instructiunile pe care ni le dati. „, a precizat şi Clotilde Armand.

Ministrul a ţinut să precizeze că distanţarea este foarte importantă.Clotilde Armand spune că atât ea, cât şi ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, au devenit principalii inamici ai PSD. Primarul Sectorului 1 a anunţat noi dezvăluiri privind măsurile luate de când PNL, USR și UDMR au ajuns la putere.

„Eu și Vlad am devenit principalii inamici ai PSD. Și suntem foarte încântați de asta. S-au spus prea multe minciuni și s-au scris multe știri false despre mine și ministrul Vlad Voiculescu în ultimele zile.

Știu, noi n-avem posturi de „televiziune de casă” conduse de foști turnători sau fugari anchetați de Justiția Română, noi am ales să oprim finanțarea din bani publici a acestor trusturi coordonate politic după bunul plac al unor personaje sinistre. Rezultatul? Am devenit amândoi principalele ține ale PSD pentru că avem curajul să ne luăm la trântă cu Mafia care a guvernat prea mult timp România.

Astăzi de la ora 16.00 vom demonta totul și vom prezenta românilor adevărul în față. Vom spune ceea ce am făcut în câteva luni de când suntem la Guvernare. Rămâneți aproape”, scrie Clotilde Armand pe Facebook.

Cîţu, despre situaţia celor patru spitale din Sectorul 1: Până acum nimeni nu m-a contactat cu această problemă

Premierul Florin Cîţu a afirmat că până acum nu a fost contactat de nimeni în legătură cu situaţia celor patru spitale din Sectorul 1 pe care primărie le doreşte transferate în administrarea Primăriei generale, precizând că acest subiect nu i-a fost adus în atenţie nici de către Ministerul Sănătăţii.

„Finanţarea spitalelor din Sectorul 1 este la Sectorul 1. Până acum nu am avut nicio discuţie nici cu primarul Sectorului 1, nici cu primarul municipiului Bucureşti despre finanţarea spitalelor. Dacă doresc să mă uit să văd dacă au nevoie de o soluţie, bineînţeles sunt deschis, dar până acum nimeni nu m-a contactat cu această problemă”, a declarat Florin Cîţu, întrebat cum va fi rezolvată problema finanţării celor patru spitale din Sectorul 1

Întrebat  dacă a discutat cu ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu despre problema din Sectorul 1, Florin Cîţu a răspuns: „Până în acest moment acest subiect nu a fost ridicat de către Ministerul Sănătăţii, nu a fost adus în atenţia mea”.

Consiliul Local al Sectorului 1 a avut pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri un proiect de hotărâre care prevede transmiterea din administrarea Consiliului Local al Sectorului 1 a terenurilor şi clădirilor aferente a patru spitale în administrarea Primăriei Municipiului Bucureşti şi anume spitalele Floreasca, Grigore Alexandrescu, Oftalmologic şi de Arşi.

Edilul general Nicuşor Dan a afirmat într-o postare pe Facebook, că înţelege că există dorinţa transferului unor obiective dificil de administrat către PMB şi este deschis să le administreze, însă trebuie să fie asigurată finanţarea către Primăria Capitalei pentru acest lucru.

Sursa: RomaniaTV

loading...