Florin Cîţu s-a vaccinat cu a doua doză: „Vom încerca să producem vaccinul anticovid în România, la Cantacuzino”

Florin Cîţu s-a vaccinat cu a doua doză: „Vom încerca să producem vaccinul anticovid în România, la Cantacuzino”

Florin Cîţu s-a vaccinat cu doza de rapel împotriva COVID-19 sâmbătă, de la ora 12.00, tot la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davila”, informează Guvernul. Acesta spune că de acum campania de vaccinare va merge mult mai bine.

Premierul Florin Cîțu a anunțat că România va produce vaccin anticoronavirus la Institutul Cantacuzino.Alte ArticoleCTP, despre ministrul Năsui: Este uluitoare tenacitatea cu care …EXCLUSIV! Ministrul Năsui a minţit! STS îl contrazice pe USR-ist …Florin Cîțu va primi mâine a doua doză a vaccinului COVID

„Vom încerca să producem vaccinul în România, la Cantacuzino. Am avut o scrisoare de la Comisia Europeană, vom vedea ce vaccin va fi produs”, a spus Cîțu după ce s-a vaccinat.

 

„Este important să ne vaccinăm, dar este mai important să venim și la rapel. Vă spun că e important să venim și la al doilea vaccin. Începe programarea din 10 februarie pentru AstraZeneca, vom avea 180 de cabinete noi. Cred că februarie a fost o provocare pentru vaccinare, dar din această lună programul se va accelera. Vom merge către ținta pe care am pus-o de la început”,  a declarat Florin Cîțu.

Vineri, preşedintele Klaus Iohannis a făcut rapelul la vaccinul împotriva SARS-CoV-2, a transmis Administraţia Prezidenţială.

„Preşedintele s-a vaccinat şi se simte bine”, a informat Preşedinţia, vineri, la solicitarea News.ro.

Vlad Voiculescu spune că nu există niciun conflict între el şi premierul Cîţu: „Nu mi-a cerut nimeni demisia”

Pe 16 ianuarie, şeful Executivului a făcut prima doză de vaccin. Florin Cîţu a venit la centrul de vaccinare îmbrăcat cu un tricou inscripţionat cu mesajul „Împreună învingem pandemia”.

Ulterior, premierul a declarat că nici nu a simţit când i-a făcut asistenta injecţia. „Foarte, foarte uşoară această vaccinare. E important să înţelegem că păstrarea măsurilor de restricţie, vaccinul şi tratamentele care apar, doar aşa putem să învingem efectele pandemiei”, a adăugat prim-ministrul.Sursa: RomaniaTV

loading...