Un bărbat din Franța, care a ucis în bătaie un copil, a fost dat de gol din greșeală chiar de partenera sa: „Le-am spus că a căzut”

Un bărbat din Franța, care a ucis în bătaie un copil, a fost dat de gol din greșeală chiar de partenera sa: „Le-am spus că a căzut”

Un cuplu a ajuns la închisoare, după uciderea unui băiețel de trei ani. Chiar mama copilului a fost cea care a dezvăluit, din greșeală, crima.Un copil de trei ani a fost omorât în bătaie de iubitul mamei sale. Loïc Vantal, în vârstă de 28 de ani a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, după ce mama victimei a dezvăluit crima, din greșeală, în timp ce vorbea cu paramedicii. Caroline Letoile, în vârstă de 19 ani, la data faptei, a sunat la serviciile de urgență pentru a anunța că fiul său este inconștient. În timp ce femeia aștepta să fie preluată de un operator, fără să știe că e înregistrată, a fost auzită spunându-i partenerului: „Le-am spus că a căzut pe scări. Scările din apartament… și ascund toate detaliile legate de ceartă”, potrivit BBC. Crima a avut loc în noiembrie 2016.Când medicii au ajuns la adresa indicată de Caroline Letoile, în Reims, au găsit trupul neînsuflețit al copilului, acoperit de vânătăi.Bărbatul și-a recunoscut fapta, spunându-le oamenilor legii că l-a bătut pe copil de mai mute ori în cele trei luni de când era împreună cu mama victimei. Vineri, agresorul a fost condamnat la închisoare pentru fapta sa. În timpul procesului, judecătorul a întrebat-o pe mama copilului de ce nu le-a mărturisit oamenilor legii adevăratul motiv al decesului. „Mi-a fost frică”, a răspuns femeia. „Am vrut să cer ajutor, dar nu am putut.”Mama victimei a fost condamnată la trei ani de închisoare pentru că „nu a raportat abuzul fizic”.O fetiţă de doar trei ani a fost bătută cu sălbăticie până şi-a dat ultima suflare de mama ei adoptivă şi partenerul ei. Crima teribilă a avut loc în casa familiei din Carolina de Sud.Victoria a fost găsită inconştientă la domiciliu în ziua de 14 ianuarie, conform People, şi dusă de urgenţă la spitalul Greenville Memorial Hospital; ulterior a fost declarată moartă.

Sursa: Observator

loading...