Bărbat atacat de 12 câini de stână, salvat în ultima clipă de șeful echipei operative canine IPJ Sibiu. ”Putea fi mai rău”

Bărbat atacat de 12 câini de stână, salvat în ultima clipă de șeful echipei operative canine IPJ Sibiu. ”Putea fi mai rău”

Un bărbat care a fost atacat de câini, pe un câmp din Sibiu, a avut șansa să-i sară în ajutor chiar șeful echipei canine din cadrul Poliției Sibiu, agentul fiind alertat de o vecină care a fost martoră la incident.Atacul s-a produs pe un câmp din localitatea Poplaca. Bărbatul se întorcea de la muncă, atunci când a fost înconjurat și atacat de o haită de 12 câini de la o stână din apropiere.O femeie a văzut de la distanță ce se întâmplă și a apelat imediat la un vecin, polițist și totodată, șeful echipei canine din cadrul Poliției Sibiu, pentru ajutor. Incidentul a fost relatat pe pagina de Facebook a Poliției Sibiu.„Ce faci când, în mijlocul câmpului, ești atacat de câini? … mulți câini!! Speri sa apară de undeva, de nicăieri, un om cu o experiența de peste 20 de ani în comportamentul canin. În această situație s-a aflat sâmbătă după-masa un bărbat din Poplaca. Se întorcea acasă de la câmp când a fost înconjurat și atacat de 10-12 câini aparținând unei stâni. Norocul lui a fost că întreaga scena a fost observată de o femeie care a apelat imediat la un vecin, polițist și totodată, șeful echipei canine din cadrul Poliției Sibiu”, au povestit polițiștii.Bărbatul a scăpat cu mai multe mușcături, iar proprietarul animalelor a fost amendat cu 800 de lei.

Sursa: Observator

loading...