Cristi Borcea a spus câţi bani avea la Revoluţie: „Când a văzut, Ţălnar a fugit din casă, a crezut că am spart o bancă”

Cristi Borcea a spus câţi bani avea la Revoluţie: „Când a văzut, Ţălnar a fugit din casă, a crezut că am spart o bancă”

Cristi Borcea, care a fost și încarcerat, după sentinţa din „dosarul transferurilor”, a intrat în tot felul de afaceri, dar cea mai profitabilă, după propria-i mărturisire ar fi fost cea cu butelii.

„În ’90, nu aveam ce să fac cu banii. Într-o zi a venit Țălnar la mine acasă și nu i-a venit să creadă. Așa cum mulți alții au bibliotecile pline cu cărți, când i-am deschis-o (n.r. biblioteca), a văzut cum era plină de bani”, a povestit Borcea.Alte ArticoleWhat’s Up şi-a cerut iubita de soţie la 33 de zile de …Angela Gheorghiu, concert virtual. Soprana cântă pentru muzicienii …Scandal între Faimoşii de la Survivor. Jador şi-a jignit colegii: …

Omul de afaceri nu poate uita deloc acele vremuri și nici nu se sfiește să vorbească deschis despre cum a început el să facă business.

”Pe mine, Revoluția m-a prins cu peste 500.000 de lei. Erau bani foarte mulți la acea vreme. De mic am învățat să fac bani și am aflat și care este calea pentru a câștiga sume mari.

Când a văzut toată biblioteca aia plină cu bani, Țălnar a fugit din casă pentru că a crezut că am spart o bancă, ceva”, a povestit Borcea, la Kanal D.

Cristi Borcea este creditat cu o avere fabuloasă

Emil Ursu, unul dintre prietenii apropiați de-ai lui Cristi Borcea, acum antrenor la Dinamo 2, a dezvăluit cum s-a apucat de afaceri fostul acționar al clubului din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”, când nici nu era major.

”L-a dus mintea să facă bani, era diabolic de la vârstă aia. Eu am primit apartament în Tei, s-a mutat apoi și fratele meu la București și l-am luat la mine.

Aveam video, televizor color, care pe vremea aia nu prea existau. Cristi venea nonstop la mine.

La 15 ani lua videoul și televizorul color și difuza filme prin blocuri. Câștigă între 700 și 1000 de lei pe seară. Pleca cu ele sau îi chema pe alții la noi, se descurcă”, a spus Ursu, la GSP Live.

82 de milioane de euro ar însuma întreaga avere a lui Cristi Borcea.

Citeşte şi: Ministrul Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii pregătesc un ordin comun privind condiţiile revenirii spectatorilor pe stadioane

Sursa: RomaniaTV

loading...