Guvernul nu mai dă vouchere de vacanță în 2021

Guvernul nu mai dă vouchere de vacanță în 2021

Premierul Florin Cîțu i-a informat pe liberali că Guvernul are în plan voucherele de vacanță în 2021 și sporurile bugetarilor, au declarat surse din partid pentru HotNews.ro. Economia la buget ar fi de 1,8 miliarde de lei.

Premierul Florin Cîţu a anunţat, luni, că Legea bugetului de stat este finalizată, însă mai sunt câteva aspecte de clarificat în rândul coaliţiei de guvernare. Legea va fi pusă în transparenţă publică marţi sau miercuri, iar deficitul se va încadra ”între 7% – 7,1%”.Alte ArticolePrimăria Capitalei, datorii uriaşe către STB. Subvenţia pentru …Salarii 2021. Cine sunt angajaţii care primesc bani în plus …Buget 2021. Cîţu anunţă restructurări şi oprirea hemoragiei …

Citeşte şi: Vouchere 2021. Schimbări importante pentru mii de români

”Legea bugetului de stat va fi în dezbatere mâine sau poimâine. Am avut de clarificat câteva  măsuri (…) cu cei din coaliţia de guvernare. Legea bugetului este finalizată, va fi  în transparenţă publică marţi sau miercuri dimineaţă cel mai târziu”, a anunţat, luni, premierul.

Acesta a precizat că deficitul va fi ”între 7% – 7,1%”.

Întrebat dacă sporurile vor fi eliminate, Cîţu a precizat: ”Despre aceste amendamente este vorba, ele există. E vorba despre o plafonare în acest  moment, dar urmează o lege a salarizării care va lega sporurile de performanţă în sectorul public”.

În plus, premierul a precizat că subvenţiile pentru partidele politice vor fi reduse.

Citeşte şi: Voucherele de vacanță 2021. Punctul de amendă rămâne la 145 de lei

Sursa: RomaniaTV

loading...