O femeie a ajuns la spital după ce și-a aplicat lipici pe păr, ca să-și fixeze coafura, și l-a lăsat așa o lună de zile: ”Părul meu nu se mișcă!”

O femeie a ajuns la spital după ce și-a aplicat lipici pe păr, ca să-și fixeze coafura, și l-a lăsat așa o lună de zile: ”Părul meu nu se mișcă!”

O femeie a ajuns la spital după ce și-a lipit părul cu un adeziv puternic, ca să-și fixeze o coafură, și l-a ținut în felul acesta timp de o lună de zile.Tessica Brown a mers de urgență la Spitalul Parohial St. Bernard din Chalmette, Louisiana, după ce incidentul ei nefericit a devenit viral pe TikTok.În postarea inițială, Tessica le-a spus prietenilor ei virtuali că a vrut să-și fixeze părul, după ce l-a împletit, și a folosit Gorilla Glue când a realizat că i s-a terminat spray-ul fixativ. „Părul meu este așa de aproximativ o lună. Nu pentru că așa mi-am dorit. Când îmi aranjez părul îmi place să-l dau cu puțin spray fixativ, știți doar, să îl țină la locul lui. Ei bine, nu am mai avut spray fixativ, așa că am folosit altceva”, a spus Tessica Brown, arătând către camera o cutie de adeziv spray Gorilla Glue Heavy Duty.”Proastă, proastă idee!” a continuat ea, scrie The Sun.”Părul meu nu se mișcă, auzi ce-ți spun – nu se mișcă. Mi-am spălat părul de 15 ori și nu se mișcă”, spune ea.Într-un alt videoclip, Tessica le-a spus urmăritorilor ei că nu poate spăla adezivul Gorilla de pe păr și că nici măcar nu poate să se radă în cap.După ce videoclipul a fost vizionat de peste 15 milioane de milioane de ori, Tessica s-a dus sâmbătă la spital pentru a încerca acolo să scape de adeziv.Ulterior, tânăra s-a filmat încercând mai multe produse recomandate de medici care să o ajute la îndepărtarea adezivului. Procesul nu este unul deloc lipsit de durere și, deocamdată, nu se știe dacă femeia a reușit să scape de adezivul din păr.Incidentul le-a atras atenția și reprezentanților companiei Gorilla Glue, care au recomandat ca, în cazul unor situații nedorite, utilizatorii să folosească alcool, apoi să pieptene ușor părul, după care să-l șamponeze.

Sursa: Observator

loading...