Rareș Bogdan, avertisment către Ludovic Orban şi Florin Cîţu în ziua marilor tăieri. „Trebuie să nu ne batem joc de votanţi. Vreți să ne batem pe un partid de 10-15%?”

Rareș Bogdan, avertisment către Ludovic Orban şi Florin Cîţu în ziua marilor tăieri. „Trebuie să nu ne batem joc de votanţi. Vreți să ne batem pe un partid de 10-15%?”

Rareș Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, a tras un semnal de alarmă, cu câteva zile înainte de prezentarea bugetului pe 2021. Europarlamentarul a subliniat că românii vor avea de suferit dacă Guvernul nu va face investiţii.

„Noi trebuie să ne concentrăm acum pe buna guvernare, nu pe Congres. Eu ştiu un singur lucru legat de faptul că cei de la Comisia Europeană ne permit un deficit de 7%. Eu le-am spus deschis (celor din partid). Sunt un om deschis şi normal la cap: «Negociaţi, nu trebuie să stăm neapărat în șaptele ăla». Comisia poate înţelege, că e 7,1%. Fiecare zecimală contează. Dacă nu suntem în stare să facem bazat pe investiţii şi vrem să cârpim, oamenii vor avea de suferit.Alte ArticoleMarcel Ciolacu, atac la Guvernul Cîţu: Au promis lapte şi …Angajații prefecturilor nu vor mai primi spor COVID. Anunțul …Ciprian Ciucu, scandal cu Primăria Capitalei condusă de Nicuşor …

Dacă noi ne vom abate pentru conducerea partidului s-ar putea să ne trezim că în loc să ne batem pe un bloc, s-ar putea să nu ne batem nici măcar pe o scară de bloc, la asta trebuie să fie atenţi colegii mei.

Eu voi monitoriza cu colegii ei măsurile astfel încât promisiunile electorale făcute nu de Rareş Bogdan, ci de întreg PNL-ul, făcute de Ludovic, Florin şi toţi ceilalţi să fie respectate. Trebuie să nu ne batem joc de votanţi. Nu vreau ca în loc sa ne batem pe un partid de 35% să ne batem pe un partid de 10-15%. Dacă dezamăgiţi cetăteanul român, ne vom bate pe nimic, a declarat Rareș Bogdan la Antena 3, conform Ştiripesurse.

Citeşte şi: Claudiu Năsui detonează tensiunile în Guvernul Cîţu. Cum au ajuns miniștrii PNL să se plângă de sabotajul partenerilor USR-PLUS

Coaliţia de guvernare stă pe un butoi de pulbere. Relaţiile dintre miniştrii PNL şi cei ai USR PLUS au devenit extrem de tensionate, iar unul dintre cei care a dat naştere la disensiuni ar fi Claudiu Năsui, ministrul Economiei.

În şedinţa PNL, mai mulți miniștrii liberali s-au plâns de 3 dintre miniștrii USR-PLUS: Claudiu Năsui (Ministerul Economiei), Cristian Ghinea (Ministerul Fondurilor Europene) și Vlad Voiculescu (Ministerul Sănătății).

De altfel, Ludovic Orban, preşedintele PNL, a confirmat că există disensiuni în interiorul partidului referitor la miniştrii USR. Fostul premier a avertizat partenerilor de la USR că deciziile se iau în cadrul coaliţiei.

Citeşte şi: Guvernul Cîţu dă o lovitură celor 5 milioane de pensionari în plină pandemie. Pensiile nu vor creşte anul acesta

Sursa: RomaniaTV

loading...