Reacţia lui Clotilde Armand, după ce Gabriela Firea i-a cerut explicaţii pentru tăierea finanţării în cazul a patru spitale. „Le-am dat voie acestor manipulatori PSD în Sala de Consiliu și i-am lăsat să vorbească singuri”

Reacţia lui Clotilde Armand, după ce Gabriela Firea i-a cerut explicaţii pentru tăierea finanţării în cazul a patru spitale. „Le-am dat voie acestor manipulatori PSD în Sala de Consiliu și i-am lăsat să vorbească singuri”

Clotilde Armand a criticat faptul că Gabriela Firea a venit însoţită de un grup de parlamentari PSD pentru a cere Primăriei Sectorului 1 să revină asupra deciziei prin care a tăiat finanţare a patru spitale.

„Astăzi am avut o vizită la Primărie. Un grup de parlamentari PSD în frunte cu dna. Firea (domnul parlamentar PSD cu diamantele nu se regăsea în acest grup). De ce au venit? Propagandă și ipocrizie. PSD a convocat vineri o ședință să anuleze HCL-ul prin care spitalele din Sectorul 1 trec în administrarea unităţilor sanitare. Acum, spre deosebire de trista administrație PSD din trecut când dna Firea nu lăsa pe nimeni în Primăria Capitalei să participe la ședințele CGMB eu le-am dat voie acestor manipulatori PSD în Sala de Consiliu și i-am lăsat să vorbească singuri.Alte ArticoleTraian Berbeceanu rămâne Prefectul Municipiului București …Primăria Sectorului 4 cere evacuarea Colegiului „Gheorghe …Bombă pe scena politică. Tensiuni în coaliţia de guvernare: …

Da, da. Au vorbit singuri. La propriu. Sala era goală. Pentru că USRPLUS, PNL, PMP n-au participat la acest circ mizerabil mediatizat de PSD. Așadar, rămâne cum am stabilit… dnă senator. Nu se taie finanțarea banilor de la spitale așa cum fals ați declarat.

PS: Stimați pesediști, sunteți ultimele persoane din România care au căderea morală să vorbească despre spitale sau despre lipsa finanțării din Sănătate”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

Citeşte şi: Gabriela Firea s-a dus să-i ceară explicaţii lui Clotilde Armand pentru tăierea finanţării a patru spitale din Sectorul 1. „Vom merge inclusiv în justiţie, dacă nu vom putea opri această decizie aberantă”

Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, a vrut să participe la şedinţa Consiliului Local Sector 1 pentru a cere anularea deciziei prin care a fost tăiată finanţarea pentru patru spitale. Nu a putut face acest lucru pentru că au absentat consilierii PNL, USR PLUS şi PMP. Prim vicepreşedintele PSD a anunţat că va face o plângere la Prefectura Capitalei şi va apela şi la instanţă pentru a revoca hotărârea.

Gabriela Firea a precizat că la şedinţa Consiliului Local Sector 1 au participat doar 9 consilieri PSD pentru că „ceilalţi consilieri din partea PNL, USR PLUS şi PMP au absentat”.

„Consider că este o laşitate să nu participi la o şedinţă în care se dezbate un subiect atât de importat şi anume revocarea unei hotărâri monstroase prin care s-a tăiat finanţare a patru mari spitale din Capitală – Floreasca, Grigore Alexandrescu, de Urgenţe Olftamologice şi de Mari Arşi. Am vrut să dăm ocazia colegilor consilieri de la PNL, USR PLUS şi PMP, să ia atitudine faţă de această atitudine doamnei primar de la Sectorul 1 şi anume de lăsa din aer din punct de vedere financiar patru mari spitale din Capitală.

Nu s-au prezentat. Secretarul Primăriei Sectorului 1 a constata lipsa cvorumului. Ne pare foarte rău că acesta este răspunsul consilierilor PNL, USR PLUS şi PMP faţă de cetăţeni faţă de cei care i-au votat. Faptul că nu s-au prezentat la şedinţă arată nu doar laşitate, ci şi lipsă de respect faţă de cetăţeni,”, a precizat Gabriela Firea, într-o declaraţie transmisă live pe Facebook.

Citeşte şi: Clotilde Armand, reacţie furibundă după atacul lansat de Gabriela Firea şi Dan Tudorache: Primul n-a făcut nimic, iar al doilea s-a jucat cu diamantele până l-au luat procurorii DNA

 

Sursa: RomaniaTV

loading...