Youtuber împuşcat mortal în timp ce încerca să filmeze o farsă care spera să devină virală

Youtuber împuşcat mortal în timp ce încerca să filmeze o farsă care spera să devină virală

Youtuber-ul  împreună cu un prieten au abordat mai multe persoane aflate în fața unui parc de trambuline din orașul Nashville, Tennessee, în timp ce țineau în mâini cuțite de mari dimensiuni, au relatat martorii prezenţi la tragicul eveniment.

Tânărul a fost împușcat de un alt bărbat în vârstă de 23 de ani care le-a declarat polițiștilor că nu avea nicio idee că cei doi aveau de gând să facă o farsă, așa că a acționat în legitimă apărare.Alte ArticoleUngaria, prima ţară UE care va utiliza vaccinul rusesc Sputnik …Tesla pariază pe Bitcoin. Compania lui Elon Musk a investit …O fetiță de nouă ani a murit în somn, la trei zile după …

După incidentul mortal, prietenul victimei a relatat că încercau doar să filmeze gluma pentru a urca clipul pe YouTube.

Polițiștii nu au efectuat deocamdată nicio arestare în legătură cu moartea băiatului, scrie Digi24.

Farsele cu jafuri, populare în rândul Youtuberilor americani

Înregistrările video cu jafuri false au devenit din ce în ce mai întâlnite pe platforma YouTube, majoritatea implicând implicând arme false, cagule sau mașini pentru evadare.

Clipurile ajung deseori să aibă milioane de vizualizări, deși sunt false iar toți participanții sunt la curent cu faptul că este vorba doar de o glumă.

Youtuber american şi-a omorât iubitul, împuşcându-l printr-o carte

În urmă cu doi ani, platforma YouTube a introdus reguli care interzic farsele periculoase, precum cele care pun victimele în situația în care să se teamă de un pericol fizic sau care creează suferință emoțională minorilor.

Totodată, amenințările cu arme și jafurile false fac parte dintre caracteristicile care duc la eliminarea unui clip video de pe platformă.

Regulile au fost introduse după ce o farsă a doi YouTuberi a devenit mortală și a ajuns în atenția publică.

În 2017 Monalisa Perez, atunci în vârstă de 19 ani, l-a împușcat pe prietenul său, Pedro Ruiz, printr-o carte groasă despre care credea că va opri glonțul. Perez a fost condamnată la șase luni de închisoare în martie 2018 iar YouTube a interzis farsele periculoase zece luni mai târziu.

Citeşte şi: Scandal între Faimoşii de la Survivor. Jador şi-a jignit colegii: „Culiţă e un trădător, iar Alexandra Stan, o şerpoaică”

Sursa: RomaniaTV

loading...