Cinci pacienţi transferaţi după incendiul de la Matei Balş, în stare gravă. Noi precizări de la Ministerul Sănătăţii

Cinci pacienţi transferaţi după incendiul de la Matei Balş, în stare gravă. Noi precizări de la Ministerul Sănătăţii

Cinci dintre pacienţii transferaţi de la Matei Balş la alte spitale din Bucureşti sunt în stare gravă, potrivit informațiilor centralizate de Centrul Operativ pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Sănătății.

Citeşte şi: Alţi doi pacienţi au murit după incendiul de la Institutul „Matei Balş”. Bilanţul a ajuns la 17 deceseAlte ArticoleCoadă la vaccinare anti-COVID. Peste 100 de persoane au aşteaptat …Noi doze de vaccin Pfizer vor ajunge în România. Valeriu Gheorghiță …Încă trei cazuri de infectare cu tulpina britanică. Bilanțul …

De altfel, Ministerul Sănătăţii a prezentat marţi noi detalii despre starea de sănătate a pacienților afectați de incendiul care a avut loc la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București în data de 29 ianuarie 2021 și care au fost transferați în alte unități sanitare:

Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Ioan” din București: 5 pacienți în stare stabilă, 1 pacient în stare gravă, transferat în secția ATI. Spitalul Universitar de Urgență din București: 1 pacient în stare stabilă (ATI). Spitalul Universitar de Urgență „Elias” din București: 1 pacient în stare stabilă.  Spitalul de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș” din București: 2 pacienți în stare stabilă.  Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Pantelimon” din București: 3 pacienți. 2 pacienți în stare stabilă, 1 pacient în stare gravă (ATI). Spitalul Militar Central din București: 1 pacient în stare staționară gravă (ATI). Spitalul Clinic Nr. 1 CF „Witting” din București: 1 pacient în stare stabilă.  Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București: 3 pacienți în stare stabilă. Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București: 2 pacienți în stare stabilă.  Spitalul Monza din București: 3 pacienți în stare stabilă. Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Bals” din București: 10 pacienți, 2 pacienți în stare gravă, 8 pacienți în stare stabilă.

Citeşte şi: Parchetul General a finalizat ancheta după incendiul de la Matei Balș

Sursa: RomaniaTV

loading...