Locul în care ai nevoie de test negativ pentru a merge la frizerie. S-au format cozi în faţa saloanelor

Locul în care ai nevoie de test negativ pentru a merge la frizerie. S-au format cozi în faţa saloanelor

Locul în care ai nevoie de test negativ pentru a merge la frizerie. Oamenii au nevoie de un  test negativ pentru Covid-19 că să se poată tundă.

Locul în care ai nevoie de test negativ pentru a merge la frizerie. Testele sunt distribuite gratuitAlte ArticoleAvalanşă uluitoare surprinsă de camere, mai multe persoane …Sindicatul medicilor şcolari din Franţa cere întreruperea …Youtuber împuşcat mortal în timp ce încerca să filmeze o …

Mai multe locuri au fost puse la dispoziție de oraș şi au fost populare în această primă zi de relaxare a măsurilor decretate de guvernul austriac. Mai mult decât atât, s-au format cozi în fața farmaciilor, care oferă teste gratuite, dar şi în faţa coafoarelor.

Martine a fost prezent, la 9:00, în acest weekend, cu documentul necesar la deschiderea unui mic salon în centrul Vienei.

„Sunt foarte, foarte fericită că pot reveni”, a spus ea, încântată de „a fi răsfățată”. Ultima ei vizită la coafor a fost la începutul lunii decembrie, o eternitate pentru această femeie vieneză obișnuită să-și reînvie culoarea părului la fiecare patru săptămâni, scrie swissinfo.ch.

Pentru Martine, care împlinește 49 de ani , a fi supus unui test „nu este o problemă”. Ea spune că o face în mod regulat înainte de a-și vizita părinții, care „fac parte dintr-un grup de risc”.

Roger Hackstock, un alt client, consideră, de asemenea, inițiativa „rezonabilă pentru a preveni creșterea din nou a cazurilor”. Dacă Slovenia a hotărât să facă același lucru, o astfel de măsură, care se aplică și în salonurile de înfrumusețare și masaj, rămâne neobișnuită în Europa.

Luni s-au redeschis, de asemenea, magazine și muzee, precum și școli, cu obligația ca elevii să efectueze testele oferite de unități.

Austria prezintă în prezent puțin peste o mie de noi contaminări pe zi, cifră care se străduiește să scadă în ciuda săptămânilor lungi de restricție, iar guvernul a declarat că este gata să introducă un al patrulea sistem de izolare în cazul deteriorării situației de sănătate.

Situația din regiunea montană a Tirolului, unde este abundentă varianta sud-africană, îngrijorează în special autoritățile care au declarat luni să evite călătoriile neesențiale acolo.

Controalele au fost înăsprite acolo săptămâna trecută, în speranța de a-i descuraja pe schiorii străini să vină să se bucure de pârtii.

Citeşte şi: Pacienţii români au ajuns la spitalul WPK din Viena cu afectiuni agravate ca urmare a pandemiei de Covid-19 

 

Sursa: RomaniaTV

loading...