Monica Roșu a devenit mămică. Fotografia care i-a emoționat pe fanii gimnastei

Monica Roșu a devenit mămică. Fotografia care i-a emoționat pe fanii gimnastei

Monica Roșu a devenit mămică. La o zi după ce și-a putut ține primul copil în brațe, fosta gimnastă a împărtățit vestea și cu fanii săi. Mesajul atașat pozei a fost unul scurt, dar plin de emoții: ”Ziua de ieri mi-a adus cea mai pretioasa medalie” , este mesajul postat de fosta campionă olimpică.

Citește și: Monica Roșu, pe ultima sută de metri cu sarcina. Ce nume a ales gimnasta pentru primul copilAlte ArticoleHoroscop 9 februarie 2021. Luptaţi să transformaţi în realitate …Loredana Groza, imagine şocantă din Maldive. Sutienul invizibil …VALENTINE’S DAY 2021. Cele mai frumoase mesaje de dragoste

Monica Roșu a fost cerută în căsătorie de către iubitul său imediat după ce s-a întors de la realityshow-ul ”Exatlon” de la Kanal D. Cererea în căsătorie a avut loc la Madrid, iar la mai bine de două ani a apărut pe lume și primul copil al cuplului. Aceasta nu a făcut public numele fetiței, însă în cadrul unei emisiunii ”La Măruță” din ianuarie aceasta a precizat că se gândește la numele Davina.

”Camera ei este deja pregătită, trebuie doar să punem pătuțul, are tot ce trebuie. Momentan vrem să doarmă în camera ei, nu cu noi, dar vom vedea. De la vreo 20 de nume am ajuns la 4, până în februarie vom alege unul. Soțul meu are o preferință deja, Davina, l-am auzit într-un serial. Acum încercăm să îl potrivim și cu alt nume, să vedem cum merge” ,  a povestit Monica Roșu.

Monica Roșu a devenit mămică

Fosta gimnastă și Vlad sunt împreună de opt ani. Fosta gimnastă dezvăluia, în urmă cu câteva luni, că bebelușul care vine i-a unit și mai mult și este tot ce le trebuia pentru ca fericirea lor să fie deplină. Fosta campioană a României a postat anunțul pe contul ei de Facebook.

“În pofida greutăților aduse de anul 2020, ultimele luni au fost ca un vis pentru mine și sunt foarte fericită să împărtășesc cu voi veștile bune. Eu și familia mea abia așteptăm să cunoaștem mica noastră comoară din burtică și suntem extrem de recunoscători pentru așa o binecuvântare”. Luni, au cunoscut comoara!

 

 

Sursa: RomaniaTV

loading...