O tânără a mâncat doar o felie de pâine pe zi timp de OPT ANI! Cum arată și ce diagnostic i-au pus medicii

O tânără a mâncat doar o felie de pâine pe zi timp de OPT ANI! Cum arată și ce diagnostic i-au pus medicii

O tânără a mancat doar o felie de pâine pe zi timp de OPT ANI. Tânăra din Marea Britanie a făcut tot posibilul pentru a rămâne slabă cât mai mult timp, iar pentru acest lucru medicii i-au pus un diagnostic dur, avertizând-o să se oprească până nu va păți ceva mai rău.

Citește și: Loredana Groza, imagine şocantă din Maldive. Sutienul invizibil a atras toate privirileAlte ArticoleDramă în social media, „Predicatorul de pe Tik-Tok” …Monica Roșu a devenit mămică. Fotografia care i-a emoționat …Horoscop 9 februarie 2021. Luptaţi să transformaţi în realitate …

La vârta de 15 ani, Annie avea 50 de kilograme și considera că ar putea fi mai slabă decât atât, iar modalitatea prin care dorea să dea jos kilogramele în plus era pe cale să o ucidă. Peste 10 ani, la vârstă de 25 de ani, tânăra cântărea doar 29 de kilograme.  Nu este primul caz în care o tânără se luptă cu kilomagrele în plus și adoptă metode nesănătose pentru a scăpa de ele.

Timp de opt ani de zile a mâncat o singură felie de pâine cu gem pe zi și a slăbit atât de mult încât să nu mai aibă forme și să i se vadă aproapte toate oasele. De asemenea, tânăra era extrem de trasă la față.

O tânără a mancat doar o felie de pâine pe zi timp de OPT ANI! Annie nu s-a oprit până nu au apărut primele probleme de sănătate, considerând că este perfect normal să arate astfel, însă nenumăratele vizite la spital au făcut-o să realizeze că nu este așa. Medicii au avertizat-o și au diagnosticat-o cu anorexie, susținând că dacă nu se oprește cât mai curând, va muri.

Însă, în anul 2014 Annie a descoperit ciocolata. A gustat puțin, iar la o scurtă perioadă de timp a început să aibă o dietă variată, un stil de viață sănătos și chiar a început să facă sport. După o perioadă de timp Annie Windley a ajuns să arate normal, cu o greutate ideală pentru un om sănătos, și se simte mai bine ca niciodată,

 

 

Sursa: RomaniaTV

loading...