Prinţesa Eugenie a Marii Britanii a născut un băieţel. Prima imagine cu bebeluşul

Prinţesa Eugenie a Marii Britanii a născut un băieţel. Prima imagine cu bebeluşul

Prinţesa Eugenie a Marii Britanii a născut un băieţel care a cântărit la naştere 3,6 kilograme.

Regina, ducele de Edinburgh, ducele de York, Sarah, ducesa de York, şi George Brooksbank au fost primit vestea naşterii micuţului şi s-au declarat încântaţi.Alte ArticoleŞofer român de TIR, erou în Germania. A oprit cu propriul …Româncă din Italia, acuzată de crimă. Şi-a înjunghiat vecina …Marea Britanie va impune pedepse de până la 10 ani de închisoare …

Prinţesa Eugenie a Marii Britanii a născut un băieţel

Este primul copil al prinţesei Eugenie şi al lui Jack Brooksbank, primul nepot al ducelui de York şi al ducesei de York, şi al nouălea strănepot al reginei Elisabeta a II-a şi al ducelui de Edinburgh.

Alteţa Sa Regală şi copilul se simt bine, se arată în anunţul Familiei Regale Britanice.

Prințesa Eugenie, o prezență activă pe rețelele de socializare, a publicat prima imagine cu băiețelul ei pe contul ei de Instagram. Imaginea este însoţită de emoji – trei inimi albastre.

Eugenie, în vârstă de 30 de ani, este fiica prinţului Andrew, al treilea copil al reginei Elisabeta a II-a, şi a fostei lui soţii Sarah Ferguson, ducesă de York. Ea s-a căsătorit cu Jack Brooksbank, în vârstă de 34 de ani, la Castelul Windsor în 2018.

Citeste si Amanta regelui din Thailanda, ridicată în rang de ziua sa de naştere

Prinţesa Eugenie, a noua în linia de succesiune la tronul Marii Britanii, lucrează în domeniul artei, în timp ce soţul ei, fost manager al clubului de noapte londonez Mahiki, activează în industria băuturilor şi ospitalităţii.

La nuntă, a purtat o rochie cu spatele decupat, un omagiu adus medicilor care i-au corectat scolioza

Perechea s-a căsătorit în luna octombrie a anului 2018. Rochia de mireasă a Prințesei Eugenie a fost creată de designerii Peter Pilotto și Christopher De Vos. Aceasta a purtat o rochie albă, fluidă, care i-a lăsat spatele dezgolit, în onoarea medicilor Spitalului Regal Național de Ortopedie care i-au corectat scolioza când avea doar 12 ani. Prințesa a purtat de asemenea tiara Greville Emerald Kokoshnik, realizată de Boucheron în 1919.

„Întotdeauna mi-am dorit o rochie cu spatele decupat, tocmai pentru a-mi arăta cicatricea. Cred că cicatricile spun o poveste despre trecutul și viitorul tău și a fost o modalitate de a scăpa de un tabu”, a spus Eugenie pentru site-ul PEOPLE în 2019.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie)

Sursa: RomaniaTV

loading...