AUR s-a înţeles cu PSD şi votează moţiunea împotriva lui Vlad Voiculescu. „Avem această datorie față de milioanele de români umiliți”

AUR s-a înţeles cu PSD şi votează moţiunea împotriva lui Vlad Voiculescu. „Avem această datorie față de milioanele de români umiliți”

AUR s-a înţeles cu PSD şi votează moţiunea împotriva lui Vlad Voiculescu. Anunţul a fost făcut miercuri, printr-un mesaj publicat pe Facebook, în care reprezentanţii Alianţei pentru Unirea Românilor fac acuzaţii grave la adresa ministrului Sănătăţii.

Citeşte şi: Alexandru Rafila, anunţ la moţiunea de cenzură împotriva lui Vlad Voiculescu: Acţiunea nu are afirmaţii politice fără acoperire. Arată incapacitatea ministrului SănătăţiiAlte ArticoleAlexandru Rafila, anunţ la moţiunea de cenzură împotriva …Barna îi apără pe Năsui, Voiculescu şi Ghinea. Vicepremierul …Gabriela Firea reacţionează în scandalul renumărării voturilor …

„Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi-a publicat pe Facebook diploma de studii obținută la Viena, dar și un atestat privind echivalarea ei cu o diplomă de master în România. Deși diploma vieneză a fost eliberată în 2011, echivalarea s-a făcut – ce coincidență! – abia în 2016, când la putere venise guvernul Cioloș. (Probabil că fără echivalare guvernul noilor securiști nu-l putea unge ministru, în mai 2016, pe domnul Vlad, fiu de vechi securist.)

Dar nu diploma este problema domnului Voiculescu. Problema lui este lipsa de moralitate: le-a cerut bucureștenilor să-l voteze, apoi i-a lăsat baltă. Pentru ca apoi, abia numit ministru, să-și ia 15 (CINCISPREZECE!) consilieri, unii dintre ei foști colaboratori sau cunoscuți ai lui. În loc să aibă grijă de pacienții care se sting prin spitale, uciși de bacterii și de foc, domnul Voiculescu tot de apropiații lui are grijă mai întâi!

Domnule Voiculescu, că n-ai nicio treabă cu medicina știm. Ce nu știm este de ce ai nevoie de 15 consilieri? Cum rămâne cu debirocratizarea pe care o susțineai înainte să ajungi la ciolan? Sau ai uitat de ea de îndată ce te-ai văzut ministru? Faptul că ți-ai luat atâția consilieri, după ce ai deja vreo patru secretari de stat, denotă că nu ești în stare să faci prea multe de unul singur. Pleacă acum și lasă locul unui profesionist adevărat, care n-are nevoie de o armată de consilieri și când merge la toaletă.

Aleșii AUR vor vota moțiunea inițiată în Parlament pentru demiterea lui Vlad Voiculescu. Avem această datorie față de milioanele de români umiliți, prost tratați sau de-a dreptul ignorați prin spitale. Și avem această datorie față de cei care au murit la Matei Balș, arși de corupția, incompentența și nepăsarea unui sistem al cărui slujbaș mărunt, cu sau fără diplomă, este și ministrul Voiculescu!”, se arată într-un mesaj publicat de AUR.

Citeşte şi: Moţiunea simplă împotriva lui Vlad Voiculescu, depusă de PSD azi la Camera Deputaţilor 

Sursa: RomaniaTV

loading...