Ce planuri are Pepe după divorțul de Raluca Pastramă. Artistul continuă să creadă în dragoste și căsnicie

Ce planuri are Pepe după divorțul de Raluca Pastramă. Artistul continuă să creadă în dragoste și căsnicie

Ce planuri are Pepe după divorțul de Raluca Pastramă. Artistul a recunoscut că nu este o persoană geloasă și că lucrurile s-au schimbat de acum 20 de ani de când a scris piesa ”Sunt gelos”. De asemenea, acesta susține în interviul acordat pentru VIVA că în mare parte este bine să fii o persoană geloasă deoarece înseamnă că ești interesat de persoana de lângă tine.

”Piesa „Sunt gelos” a fost lansată cu muuult timp în urmă, să tot fie vreo 20 de ani. E bine să fii gelos, să fii „condimentat, să ştii să spui şi într-o altă formă că eşti interesat de persoana de lângă tine. Dar cred că am devenit mult mai echilibrat şi mult mai permisiv în ultima perioadă. Lucru care, probabil, la un moment dat strică, pentru că, nefiind gelos, cum probabil eram acum 20 de ani, când am compus piesa, ci mult mai permisiv, este foarte posibil ca tocmai aşa să intervină, lăsând prea multă zonă liberă. Din punctul meu de vedere, e o maturitate pe care o am, e o asumare pe care o am şi mă bucur tare mult că am ajuns la această performanţă” , a povestit Pepe.Alte ArticoleAvocatul „pisică”. O audiere pe Zoom a devenit virală …Documentarul Colectiv, pe lista scurtă la Premiile Oscar. Se …Dragoş Bucur pe Facebook: „Nu mă vaccinez și nu port …

Citește și: Pepe şi Raluca divorţează la notar: „Nu mai dormim în același pat din octombrie”

Ce planuri are Pepe după divorțul de Raluca Pastramă. Artistul continuă să creadă în căsnicie deși primele două nu au fost unele reușite. Artistul susține dragostea adevărată, căsniciile, dar și persoanele care se iubesc cu adevărat.

”Da, cred în căsnicie, cred în dragoste, asta nu înseamnă că mă grăbesc şi nu înseamnă că se va întâmpla. Dar cred şi susţin dragostea adevărată, susţin căsniciile, susţin tinerii care se iubesc sincer şi necondiţionat să facă acest pas şi sunt sigur că Dumnezeu le aşază pe toate aşa cum merită fiecare în parte” , susține artistul.

Artistul a vorbit și despre planurile pe care le are în anul 2021. Pepe se așteaptă la schimbări în bine, iar profesional își dorește să poate crea în continuare, să înregistreze cât mai multe videoclipuri și single-uri și să aibă proiecte TV.

”De la anul 2021 aştept schimbări în bine. Am început, din punctul meu de vedere, cu mult aplomb, cu mult curaj, ştiind că, dacă am trecut peste 2020, care a fost extrem de dificil, în 2021 lucrurile deja sunt oarecum în avantajul meu, pentru că nu am stat degeaba, şi asta contează foarte mult. Profesional, îmi doresc să continui, să fiu sănătos, să pot să creez, să înregistrez cât mai multe videoclipuri, cât mai multe single-uri, să am proiecte în TV şi să merg foarte bine şi pe partea de online. Personal, nu pot să îmi doresc decât sănătate şi să mă bucur de familia mea şi de copiii mei” , a povestit Pepe în cadrul interviului.

Sursa: RomaniaTV

loading...