EHF Champions League: CSM Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâlcea s-au calificat la masa verde în optimi

EHF Champions League: CSM Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâlcea s-au calificat la masa verde în optimi

EHF Champions League. EHF a decis miercuri ca, din cauza numărului mare de meciuri amânate, să schimbe din mers sistemul competiţional, adaptând programul la noua situaţie provocată de pandemia de Covid-19.

Modificările anunţate sunt aplicabile în Liga Campionilor, atât la feminin, cât şi la masculin.Alte ArticoleDINAMO – FCSB 1-0. Umilinţă pentru Gigi Becali în Cupa …Franţa a depistat 19 variante noi de coronavirus. Cât de contagioase …Liga Campionilor la Bucureşti. Atletico Madrid – Chelsea …

Astfel, toate meciurile amânate vor fi atribuite uneia din echipe cu 10-0, în funcţie de motivul amânării, urmând ca toate participantele să evolueze în faza optimilor, după alcătuirea clasamentului final.

Perechile din optimi nu se vor stabili prin tragere la sorţi, ci pe baza Tabelei Bergher, adică locul 1 din grupa A, va face pereche cu locul 8 din grupa B şi invers, 1B, cu 8A. Următoarele perechi se vor forma astfel 2A/7B, 2B/7A, 3A/6B, 3B/6A, 4A/5B şi 4B/5A.

Echipei CSM Bucureşti, în grupa A, i se vor atribui două victorii şi 4 puncte, pentru meciurile cu SG BBM Bietigheim şi Rostov Don, ceea ce face ca înainte de disputarea ultimei etape, cu liderul grupei Metz, CSM să se afle pe locul 2, cu 17 puncte.

EHF Champions League. SCM Râmnicu Vâlcea, în grupa B, va pierde două meciuri, cele cu Borussia şi Podravka, şi va câştiga unul, celălalt meci cu Borussia, şi cele două puncte aferente. Vâlcencele adună astel 8 puncte, care le situează pe locul 6, şi mai au de jucat ultima etapă, pe teren propriu, cu Brest Bretagne, ocupanta locului 3, în grupa B.

Datele meciurilor din optimi urmează a fi anunţate de EHF, după stabilirea clasamentelor finale.

EHF a mai anunţat că celelalte competiţii intercluburi organizate de forul european vor continua conform programărilor iniţiale.

Nicuşor Dan scoate „Primăria Capitalei” şi de pe echipamentul CSM Bucureşti

Sursa: RomaniaTV