Fetiţă de un an şi trei luni ucisă de tată, după ce a călcat-o din greşeală cu maşina, în Australia. Mama: „Am privit cu groază”

Fetiţă de un an şi trei luni ucisă de tată, după ce a călcat-o din greşeală cu maşina, în Australia. Mama: „Am privit cu groază”

O mamă a povestit despre momentul îngrozitor în care fiica sa a fost accidental lovită şi omorâtă de tatăl ei, după ce a călcat-o cu maşina pe aleea din curtea casei.Emma Cockburn, în vârstă de 44 de ani, din Young, New South Wales, era alături de cele patru fiice ale sale, când soțul ei, Peter, s-a întors acasă.În mod tragic, când bărbatul a dat maşina cu spatele pentru a parca, fetiţa sa de doar un an şi jumătate, Georgina, ieşise deja din casă fără ca cineva să observe şi se târâse de-a buşilea în direcţia roţilor.„Eram lângă maşina de tuns iarba cu căştile în urechi şi dintr-o dată l-am văzut pe Peter alergând frenetic spre mine, fluturând din mâini. Am ştiut că ceva nu este în regulă. Mi-am scos căştile şi l-am auzit spunând: Am dat peste Georgie. Am privit cu groază, era în spatele lui” a povestit Emma.Georgie se afla în sufrageria casei cu cele trei surori ale sale, dar într-un moment de neatenţie a reuşit să se deplaseze până în garaj apoi să se târască pe aleea din curtea casei, neffind însă vizibilă în oglinda retrovizoare de la maşina tatălui.În ciuda faptului că micuţa a fost dusă de urgenţă la spital, Emma recunoaşte că „amândoi ştiau că era deja prea târziu. Totul a fost instant.”Medicii au făcut toate eforturile posibile pentru a o salva, însă a fost prea târziu: „Tot ce am putut face a fost să o ținem în braţe, să ne luăm rămas bun”Părinții au trebuit apoi să îndure ancheta poliţiei şi interogarea, aşteptând cu spaimă gândindu-se că Peter putea fi urmărit penal pentru incident, potrivit The Sun.Îi avertizează acum pe alţi părinţi să îşi protejeze copiii şi să aibă mare grijă cu lucrurile din casă pentru a evita tragedii similare.

Sursa: Observator

loading...