Un alt parlamentar a fost exclus din AUR, după senatoarea Şoşoacă

Un alt parlamentar a fost exclus din AUR, după senatoarea Şoşoacă

Un alt parlamentar a fost exclus din AUR. „Doamna Șoșoacă va părăsi toate funcțiile pr care le fdeținea din postura de parlamentar AUR. Am decis să-l excludem și pe deputatul cu probleme penale. Sunt excluderi, nu sunt parlamentari care au fost cumpărați„, a anunțat parlamentarul AUR.

Preşedintele AUR Bihor, Mihai Lasca, ales deputat la alegerile parlamentare, a fost condamnat penal pentru loviri şi judecat pentru constituirea unui grup criminal organizat.Alte ArticoleMotivul pentru care Diana Şoşoacă a fost eliminată din AUR: …Diana Şoşoacă a fost exclusă din AUR. Dan Tănasă: „Confirm, …Vlad Voiculescu continuă dezbaterile pe Facebook. Ministrul …

Citeşte şi: Motivul pentru care Diana Şoşoacă a fost eliminată din AUR: „Nu a înţeles că în Parlament trebuie respectate nişte reguli. Când faci live-uri pe Facebook de la petreceri cu lăutari, te descalifici”

Un alt parlamentar a fost exclus din AUR

Orădeanul în vârstă de 40 ani, patron al unei firme de pază, a fost trimis în judecată într-un dosar al procurorilor DIICOT pentru constituire de grup criminal organizat care avea ca scop racolarea de persoane afro-asiatice aflate în România şi călăuzirea lor în Ungaria.

În rechizitoriul procurorilor DIICOT sunt citate o serie de discuţii telefonice în care Lasca vorbea cu complicii săi despre „oile ălea negre” sau „mieluşeii ăia negri”, care vor veni „în flux normal” şi în număr mare pentru a fi scoase din ţară, având „vreo şaizeci pe stoc, şaptezeci de miei. Şi după aia mai culeg”, scrie Stiripesurse.ro.

Diana Şoşoacă a fost exclusă din AUR

Senatoarea Diana Şoşoacă a fost exclusă din Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), potrivit unor surse politice. Avocata nu a comentat, dar colegii de partid au confirmat.

Diana Şoşoacă a fost exclusă din Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR). Deputatul AUR Dan Tanasă a explicat că decizia a fost luată „la capătul unui lung şir de întâmplări” şi că orice membru al formaţiunii trebuie să respecte statutul partidului precum şi cel de demnitar al statului român.

Șoșoacă a refuzat să colaboreze cu colegii din AUR și a lansat și un atac la adresa unuia dintre lideri, după excludere.

”Culmea este ca si reprezentantul AUR in Biroul Permanent, Senatorul Sorin Lavric, a solicitat sa mi se închidă microfonul! Misoginism sau „politically correct”?”, e mesajul Dianei Șoșoacă cu trimitere la momentul în care erau prezentate cazurile de efecte adverse ale vaccinurilor Covid-19 în plenul Senatului.

Sursa: RomaniaTV

loading...