Un avocat din Texas s-a transformat într-o pisică într-o videoconferință cu un judecător, din cauza unui filtru pe Zoom: „Sunt aici live. Nu sunt pisică”

Un avocat din Texas s-a transformat într-o pisică într-o videoconferință cu un judecător, din cauza unui filtru pe Zoom: „Sunt aici live. Nu sunt pisică”

Un avocat din Texas a trăit un moment de-a dreptul jenant, după ce a apărut într-o videoconferinţă pentru o audiere cu un judecător pe Zoom ca o pisică.Bărbatul a făcut deliciul interlocutorilor şi nu numai, după ce s-a chinuit minute în şir să dezactiveze filtrul. „Sunt aici live. Nu sunt o pisică”, a anunţat avocatul Rod Ponton.Clipul de 42 de secunde a fost postat pe Twitter de judecătorul Roy Ferguson, alături de câteva sfaturi tehnice.„Truc important pentru Zoom: Dacă un copil îţi foloseşte calculatorul, înainte de a intra într-o audiere, verifică opţiunile video de Zoom, ca să fii sigur că sunt scoase filtrele”, a scris judecătorul de la Curtea juridică districtuală 394, din Texas.„Pisica tocmai a făcut un anunţ formal asupra unui caz de la 394”.Clipul începe cu Ponton transformat deja în pisică şi cu Ferguson care încearcă să îl ajute să rezolve problema:- Cred că aveţi pornit un filtru din setările apelului video. Şi cred că ar trebui să vă uitaţi”.- Nu ştiu cum să îl îndepărtez. Am asistenta aici, încearcă şi ea. Dar sunt pregătit să merg mai departe. Sunt live aici. Nu sunt pisică”, a încercat să se justifice avocatul.Într-un final problema s-a rezolvat după zeci de minute, scrie nypost.com.

Sursa: Observator

loading...