Victor Ponta, acuzaţii incendiare: „Acum „penalii” şi „mafia gunoaielor” au un partener oficial, pe Clotilde”

Victor Ponta, acuzaţii incendiare: „Acum „penalii” şi „mafia gunoaielor” au un partener oficial, pe Clotilde”

Victor Ponta a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj în care ironizează noua coaliţie de guvernare, care ar fi trebuit să aducă în politică „oameni noi”, despre care fostul premier spune că folosesc trusturi media pentru a-şi face propagandă, în timp ce mulţi dintre ei se aliază cu cei care căpuşează banii publici, dând exemplul lui Clotilde Armand.

„Chiar au venit OAMENII NOI in politica / “frumosi si liberi” ( asa cum au fost ei conceputi in “laboratoarele” de la Viena, Paris si alte parti ale lumii – “prietenii stiu cum”)!Alte ArticoleFlorin Cîţu: „Punctul de pensie va creşte de la 1 ianuarie …Guvernul face un pas înapoi! Amână tăierile de sporuri la …Ludovic Orban vrea reforme majore și tăieri economice drastice: …

Doamna Primar Clotilde de la Sectorul 1 tocmai s-a facut “sora de cruce” pe problema gunoaielor cu patronul firmei responsabile – un foarte respectabil “penal” ( adica persoana condamnata definitiv pentru infractiuni comise cu intentie – cu pedeapsa executata in penitenciar – cu alte dosare penale pe rolul instantelor – cu televiziune care nu plateste taxe si impozite la Buget dar se ocupa cu linsarea adversarilor politici sau economici ai “Patronului” – adica acum “penalii” si “mafia gunoaielor” are un partener oficial – pe Clotilde!

Victor Ponta: Sunt convins că o să ne fie aşa de bine încât o să se dubleze numărul celor nostalgici după Ceauşescu

Intre timp “omul nou” Vladut Magicianul a reusit sa gaseasca o diploma – dar a avut nevoie sa vina camaradul Ciolos la Guvernare ca sa convinga pe cineva din Ministerul Educatiei sa “inghita galusca” – problema adevarata nu e ca are sau nu studii – ci ca nu trebuie sa afle “prostimea” de fapt unde si cum a fost el “educat” la Viena inainte sa fie trimis ca Mesia la “paganii” din Romania sa ii salveze ( pentru totdeauna ) de problemele de Sanatate!

Ma bucur ca acum suntem condusi de “OAMENII NOI” – sunt convins ca o sa ne fie asa de bine incat o sa se dubleze numarul celor nostalgici dupa Ceausescu!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citeşte şi: Alexandru Rafila, anunţ la moţiunea de cenzură împotriva lui Vlad Voiculescu: Acţiunea nu are afirmaţii politice fără acoperire. Arată incapacitatea ministrului Sănătăţii.

Sursa: RomaniaTV

loading...