Claudia Pătrăşcanu, prima reacţie după despărţirea lui Gabi Bădălău de Bianca: „Mi se pare ruşinos”

Claudia Pătrăşcanu, prima reacţie după despărţirea lui Gabi Bădălău de Bianca: „Mi se pare ruşinos”

Claudia Pătrăşcanu, prima reacţie după despărţirea lui Gabi Bădălău de Bianca. “Ar trebui să se gândească şi el un pic mai mult la băieţii noştri căci este vorba doar de educaţia pe care, noi, părinţii. le-o dăm. Cât despre viaţa lui sau a noastră, fiecare face ce vrea. 

Pe mine nu mă mai surprinde nimic, să ştiţi. Din tot ce face el, nu mă surprinde şi plus de asta avem două vieţi separate. De un an şi jumătate ne-am separat. El astăzi este cu cineva, mâine nu mai este. Dar vă daţi seama că eu ca mamă nu pot decât să mă gândesc la copii, ce vor spune ei. În ceea ce mă priveşte pe mine, vreau să ies din această căsnicie cu demnitate, vreau să îmi privesc copiii în ochi.Alte ArticoleAmna, operată de urgenţă. Cu ce probleme se confruntă artista: …SURVIVOR LIVE VIDEO 11 FEBRUARIE 2021. Jador şi-a ieşit din …După Bianca Drăguşanu, o altă vedetă rupe tăcerea. A fost …

Citeşte şi: Claudia Pătrăşcanu aruncă bomba în scandalul cu Gabi Bădălău. Ce s-a întâmplat cu cele două teste antidrog

Claudia Pătrăşcanu, prima reacţie după despărţirea lui Gabi Bădălău de Bianca

Vreau să mă privesc pe mine în oglindă şi să fiu mulţumită de mine. Cât despre el, chiar nu mă interesează. Nu am ce să comentez din acest punct de vedere al vieţii lui private. Noi nu mai suntem căsătoriţi. Singurul lucru la care ar trebui să se gândească şi la care să fie mai atent şi mai rezervat sunt copiii, dar deja s-au întâmplat cam multe şi este clar că nu se mai gândeşte la ceea ce vor spune copiii, la educaţia lor.

De ce ar trebui să îmi pierd energia şi timpul pentru altcineva sau pentru alte lucruri? Fiecare face atât cât poate şi cât ştie. Nu ştiu ce să spun. Nu îmi dau cu părerea nici despre căsătoria lui, nici despre viaţa lui. Mi se pare un pic ruşinos şi mai târziu va trebui să le dăm explicaţii copiilor şi nu ştiu ce le vom spune. Pe mine au început deja să mă întrebe lucruri şi de multe ori sunt blocată. Nu ştiu ce să le răspund. Probabil că tatăl lor o să le vorbească în momentul în care va fi întrebat el de către băieţi”, a declarat Claudia Pătrăşcanu la Antena Stars.

Sursa: RomaniaTV

loading...