Cristi Borcea, surpriză uriaşă pentru Valentina Pelinel cu ocazia zilei onomastice. „Acum şi pentru totdeauna!” FOTO

Cristi Borcea, surpriză uriaşă pentru Valentina Pelinel cu ocazia zilei onomastice. „Acum şi pentru totdeauna!” FOTO

Valentina Pelinel și Cristi Borcea trăiesc o poveste de dragoste de mai mult timp şi au împreună trei copii.

Cristi Borcea, surpriză uriaşă pentru Valentina PelinelAlte ArticoleAlex Velea, Antonia şi cei doi copii, depistaţi cu Covid-19Gest extrem comis de un copil de doar 12 ani! Lockdown-ul l-a …Gina Carano, dată afară din serialul „The Mandalorian”. …

„Iubirea mea. Acum și pentru totdeauna ❤❤❤”, este mesajul care a însoțit ipostaza postată de Valentina Pelinel. Recent, Cristi Borcea a vorbit despre povestea lui de dragoste cu Valentina Pelinel. Afaceristul a făcut dezvăluiri interesante despre trecutul lor. „În momentul în care am văzut-o a doua oară am zis că ea clar va fi cu mine și că va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea, dar niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu, oricum ea era într-o relație care scârțâia de mulți ani. Ne-am plăcut și când am intrat în închisoare mi-a spus că mă așteaptă indiferent cât stau acolo, că nu poate trăi fără mine. Așa că eu zic că am făcut cea mai bună alegere și afacere a mea de până acum. Este femeia care îmi dă liniște, care este calmă, cu care pot sta și în casă și în vacanță. Este foarte important să găsești pe cineva care să-ți dea căldură și putere”, a spus Cristi Borcea.

Când a început relaţia lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel: „Înainte să mă însor cu Alina”

Întrebat dacă se poate dedica unei singure femei, Crfisti Borcea a răspuns fără ezitări: „Cand au fost cu mine, toate au crezut ca ma schimba. Sunt sigur ca in mintea lor au stiut cu cine merg la drum, doar nu m-au luat de la biblioteca. Alaturi de Valentina, m-am calmat, m-am schimbat foarte mult. Sunt sigur ca alaturi de ea voi trai multi ani fericiti si linistiti. Eu imi doresc, ele isi doresc. Poate sa fie barbatul unei singure femei odata cu varsta. Niciodata sa nu spui niciodata!”.

Sursa: RomaniaTV

loading...