George Simion aruncă bomba: Sunt interese mari ca Vlad Voiculescu să rămână ministru al Sănătăţii

George Simion aruncă bomba: Sunt interese mari ca Vlad Voiculescu să rămână ministru al Sănătăţii

George Simion a declarat că va continua seria de proteste la adresa ministrului Sănătăţii şi a coaliţiei, precizând că AUR este singurul partid care tine cu românii.

George Simion: Trăim într-o dictatură militară în continuareAlte ArticoleRepublica Moldova: Guvernul Gavriliţa a picat în ParlamentLista neagră a PNL. Liberalii pregătesc „marea epurare”: …Ludovic Orban vrea reforme majore și tăieri economice drastice: …

„Trăim intr-o dictatura militara in continuare. Am vazut ca suntem condusi de Arafat si ISU. Am vazut ca nu are nimeni voie să-i ceara demisia lui voiculescu. Noi permanent luam atitudine, protestam fata de ceea ce se intampla in socientate. Am vazut că ministrul Sanatatii nu a venit cu masuri după tragedia de la Balş. O sa continuam seria de proteste la adresa ministrului Voiculescu si a coalitiei.

Vedem ca sunt interese mari sa ramana ministrul Sanatatii. Şase  la suta din buget va merg la Ministerul Sanatatii. Ce va face dl voiculescu cu aceşti bani?, directioneaza acesti bani catre grupurile mari de industrie farmaceutică.

De 31 de ani plătim taxe, impozite, asigurări de sanatate si nu vedem nicio imbunatatire in sistemul sanitar. Nu e in  interesul romanilor să-l aiba pe Voiculescu ministru. Noi suntem singurii care tinem cu romanii. O mare parte din bugetul tarii merge catre Ministerul Sănătăţii si noi murim in spitale. AUR stă ca un ghimpe pentru sistem. „, a declarat liderul AUR la România Tv.

 

 

 

Sursa: RomaniaTV

loading...