George Simion făcut K.O. de Șoșoacă! Top 10 înjurături cu care l-a abuzat ex-senatoarea AUR!

George Simion făcut K.O. de Șoșoacă! Top 10 înjurături cu care l-a abuzat ex-senatoarea AUR!

În ciuda demiterii sale aparent inopinate, Diana Șoșoacă a lăsat urme adânci în AUR, fie în psihicul colegilor de formațiune, spun sursele noastre din partid, fie chiar pe figurile unora care au avut neșansa să-i fie alături, în momentele sale de maximă efuziune.

”Degeaba se dă George Simion scump, eu îl știu de când era la reducere. Refuz să mai polemizez cu el pe teme de comportament politic, dacă m-aș coborî la mintea lui domnu președinte aș da dracu de petrol. Grasă, urâtă și colerică cum sunt, eu știu un lucru: de-aș avea creierul lui Simion mi-aș da părinții în judecată. Un singur lucru am apreciat întotdeauna la el. Părul. Păcat că-i ieșea, mai întotdeauna, din nas”, este, se pare, ultima declarație făcută în prezența foștilor colegi de volubila senatoare pe holurile sediului AUR, chiar înainte de a suna la 112 după o ambulanță care să le ofere acestora primul ajutor

La doar câteva ore după ejacularea din partid a senatoarei, reporterii de la Barikada.ro au întocmit, pe baza înregistrărilor oferite de membrii Biroului Central al AUR, și un top al ”declarațiilor de dragostea” cu care Diana Șoșoacă obișnuia, spun aceștia, să îl abuzeze pe George Simion și pe apropiații spi din conducerea partidului:

1. ”Băi, păstaie vaccinată, vrei să-mi umbli la lovele? Dacă-ți fut un pumn în cap te opresc din creștere!”

2. ”Arză-te-ar focu de maimuțoi cu pedale, lasă dreacu, mă, tribuna, nu-i de tine, nu vezi că ai meclă de prezervativ folosit!”

3. ”Simioane, ești atât de prost încât nu te mai cară nici liftu`, nu mă face să-ți înfig un croșeu la penticostali c-o să zici că te-a lovit cutremurul din 77!”

4. ”Băi, inteligenților, da-v-ar dumnezo cetere-n stomac, sa aibă la ce cânta canceru`, una e Șoșoacă în partidul ăsta, băăăă, făcea-mi-aș schiuri din crucile voastre-n cimitir!”

5. ”Orice om are dreptul să fie prost, dar tu abuzezi de acest lucru. Ai terminat de vorbit sau mai trebuie să dorm?”

6. ”Ești gelos pă aplauzele mele, bă, futu-ti tot neamul rusesc, de la maimuta la robot? Un pumn în piept dacă-ți înfig și-o să-ți aplaude și ție umerii!”

7. ”Voi mă dați pe mine afară, da-v-ar Dumnezeu mâncărimi în cur și mâini de T-Rex?”

8. ”Ești mai prost ca iarba băi, politician făcut din labă, marș în pizda mă-tii în lista de ignore!”

9. ”Simioane, dacă-ți dau un șut în cur te plictisești de aer! Îngropa-te-aș cu fața-n jos, sau pe-o parte, să miroși florile din cimitir de la rădăcină!”

10. ”Dea Domnu să aveți 4 mașini în fața caselor – poliția, salvarea, pompierii și IML-ul – și să vreți să vă bucurați de toate în același timp!”

Sursa: Barikada

loading...