O tânără cu peste 1 milion de fani pe TikTok și-a luat viața la doar 18 ani, în SUA: „Va trebui să te las să zbori cu îngerii”

O tânără cu peste 1 milion de fani pe TikTok și-a luat viața la doar 18 ani, în SUA: „Va trebui să te las să zbori cu îngerii”

Dazhariaa Quint Noyes, o tânără de 18 ani urmărită de peste un milion de oameni pe TikTok, a fost găsită moartă în cursul zilei de luni, după „o ultimă postare” pe rețelele de socializare.Familia tinerei a confirmat decesul, însă fără a precizat cum anume s-a produs nenorocirea.”Pe 8 februarie, fiica mea Dazharia ne-a părăsit devreme și a fost chemată să zboare alături de îngeri. Era atât de fericită și se bucura foarte mult să mă vadă, atunci când veneam din curse”, a mărturisit tatăl ei.”Nu mi-aș fi dorit decât să îmi spună ce probleme avea și despre gândurile de suicid. Am fi trecut peste asta. Vreau să te țin înapoi în brațe. Acum vin acasă și nu mai ești acolo, unde mă așteptai. Va trebui să te las să zbori cu îngerii. Tata te iubește”, a spus bărbatul.Cu doar câteva ore înainte de a recurge la gestul extrem, Dazhariaa a publicat „o ultima postare” pe contul de Instagram. „Ok, știu că o să vă enervez pe toți, dar este ultima mea postare”, a scris ea.’ + gallery_item.description + ‘

Sursa: Observator

loading...