Scandal în AUR. Sorin Lavric o face PRAF pe Diana Şoşoacă: „I-am spus că este insuportabilă, că ne face de râs, e o mahalagioaică”

Scandal în AUR. Sorin Lavric o face PRAF pe Diana Şoşoacă: „I-am spus că este insuportabilă, că ne face de râs, e o mahalagioaică”

Scandal în AUR. Sorin Lavric o face PRAF pe Diana Şoşoacă. Liderul senatorilor AUR a precizat că nu sunt reale acuzaţiile senatoarei. El a subliniat că „ruptura ţine morală şi de această bună cuviinţă, de acest tact pe care senatoarea Şoşoacă nu îl are deloc”.

„În niciun caz nu puteam în plen pentru că eram sub ochii senatorilor, stăteam în drepta doamnei preşedinte Anca Dragu şi nu aveam cum să ridic mâna asupra doamnei Şoşoacă. Altercaţia pe care am avut-o cu doamna Şoşoacă s-a petrecut în biroul lui Claudiu Târziu şi am fost toţi trei acolo. Claudiu Târziu poate să depună mărturie, că nu am avut nici cea mai mică intenţie să ridic mâna. Astea sunt fantasmagoriile doamnei Şoşoacă, al cărei temperament coleric şi belicos dornic de conflict ştie să născocească asemenea scenarii„, a spus Sorin Lavric.Alte ArticoleDiana Şoşoacă: „George Simion mi-a trimis şi azi-noapte …Raluca Turcan nu e de acord cu tăierea sporurilor pentru bugetari: …Marcel Ciolacu: „Dacă nu mărea PSD salariul medicilor, …

Citeşte şi: Scandal în AUR. George Simion: „Am susținut-o și o susțin pe Diana Şoşoacă”

Scandal în AUR. Sorin Lavric o face PRAF pe Diana Şoşoacă

„După scandalul pe care această doamnă l-a iscat în plenul senatului, când a început să urle la toţi pereţii, făcându-i criminali şi infractori pe preşedinta senatului şi pe secretarul general al senatului domnul Ciprian Bucur, fireşte că eram într-o stare de spirit groaznic pentru că, femeia asta pur şi simplu ne pune într-o lumină atât de proastă încât nu mai putem să exercităm exerciţiul parlamentar în senat.

Doamna aceasta în clipa în care intră în senat deja o sămânţă de discordie şi tensiune creşte. Ea nu poate, când intră într-o încăpere, indiferent că este Senatul sau un birou, nu poate intra fără să emane energie negativă, asta este drama ei. Diana Şoşoacă intoxică orice atmosferă, orice anturaj în orice colectiv. I-am spus că este insuportabilă, că ne face de râs, că nu te poţi purta aşa în Senat că nu este o mahala şi că atitudinea ei este o atitudine de mahalagioaică, aşa i-am spus, ea trage după ea un damf de mahala.

Puteţi întreba pe oricine, ea este solitară ea, este propria sa echipă. Nu a avut niciun răspuns (n.r- la acuzaţii), mă privea pe mine şi pe Claudiu Târziu ca pe nişte pigmei ca pe nişte nimicuri care încearcă să oprească destinul ei providenţial, fără să îşi dea seama că destinul ei este unul coleric pus numai şi numai pe conflict şi pe stârnire de controverse inutile.

Felul în care face acest lucru o sabotează pe de-a-întregul. La ea adevărul este compromis de modul acesta imposibil din punct de vedere psihologic în care se manifestă.

Ştiţi foarte bine cum vorbeste, cum se mişcă doamna Şoşoacă. Ea nu este o fire în înţelesul normal al cuvântului. Ea are ceva coleric şi aproape paranoid. Ea trebuie tot timpul să domine şi trebuie tot timpul să convingă pe oricine. Cine încearcă să i se împotrivească trebuie înlăturat

Psihologic femeia aceasta este imposibilă. Ăsta este detaliul esenţial. Ruptura noastră este o ruptură care ţine de morală şi de această bună cuviinţă de acest tact pe care ea nu îl are deloc. Este de ajuns să o vedeţi, priviţi fizionomia„, a mai explicat Sorin Lavric la Antena 3.

Sursa: RomaniaTV

loading...