Sorin Lavric dezvăluie culisele excluderii senatorului Diana Şoşoacă din AUR. Scene şocante: „A ţipat, a urlat, ne-a insultat!”

Sorin Lavric dezvăluie culisele excluderii senatorului Diana Şoşoacă din AUR. Scene şocante: „A ţipat, a urlat, ne-a insultat!”

Sorin Lavric dezvăluie culisele excluderii senatorului Diana Şoşoacă din AUR. Diana Şoşoacă, parlamentar al Partidului Neamul Romanesc, ales pe listele AUR, in baza protocolului intre Partidul Neamul Romanesc si AUR, a ramas fara sprijin politic, miercuri seara, fiind exclusa din grupul senatorial al partidului.

Sorin Lavric dezvăluie culisele excluderii senatorului Diana Şoşoacă din AURAlte ArticoleRomprest reacţionează în scandalul convocării AGA de către …Florin Cîţu neagă informaţiile publicate de fostul său minister, …EXCLUSIV Diana Şoşoacă, prima reacţie după excluderea din …

„Perspectiva divortului dintre AUR si doamna Sosoaca plutea in aer, insa am crezut ca daca o luam pe duhul blandetii putem sa ii hranim spiritul coleric. Nu s-a putut. Ea nu poate fi infranata cu nimic. Probabil ca nici cu ea insasi nu se poate privi in oglinda. Astazi, picatura care a umplut paharul a fost scandalul pe care l-a iscat in plenul Senatului. Eu eram in dreapta doamnei presedinte, Anca Dragu, cand doamna Sosoaca, pentru ca nu i s-au alocat minutele care oricum nu i se cuveneau potrivit algoritmului pentru declaratii politice, a facut scandal si a inceput sa o insulte pe doamna presedinte si pe domnul Ciprian Bucur (secretar general al Senatului). La sfarsit, dupa ce i s-a oprit microfonul, inceput sa urle in sala. A plecat urland, i-a facut pe domnul Bucur si pe doamna Anca Dragu infractori”, a spus Sorin Lavric, pentru Digi24.

Copreşedintele AUR, Claudiu Târziu: „Am luat o decizie de excludere a doamnei Diana Şoşoacă şi a domnului Mihai Lasca. Nu e vorba de o demisie, e vorba de o excludere”

Liderul senatorilor AUR a adaugat ca Diana Sosoaca „a tipat si la mine si altercatia a continuat in biroul lui Claudiu Tirziu (co-presedinte al partidului Alianta pentru Unirea Romanilor- n.red.)”. „Ne-a insultat, spunand ca cine suntem noi sa ii spunem ei ce sa faca. Asta e structura ei, certareata, virulenta. Ea, prin prisma profesiei, a fost invatata sa mearga pana in panzele albe cu cearta, stiind ca oamenii cu bun simt cedeaza si asa am procedat si noi, am incercat sa lasam de la noi. Dar astazi ne-a insultat atat de mult, incat ne-am dat seama ca nu se poate continua asa”, a completat acesta . „L-am sunat si pe George Simion si a fost imediat de acord. Am strans grupul de senatori AUR, le-am spus. Stiu foarte bine toti cine este Diana Sosoaca, ce structura are, colerica, emana numai energie negativa. Nu am mai putut. A continua cu ea in AUR inseamna a compromite formatiunea pe termen lung”, a mai spus Lavric. „Am vorbit cu Biroul Central, forul de conducere la nivel national. S-a votat. Toti au fost de acord cu excluderea. Asa ca, doamna Sosoaca nu mai este membru al partidului, ea va ramane senator. Dar va fi singura, nu va mai sta in randul de banci AUR, ii vom retrage sprijinul din toate comisiile. La una era chiar presedinte, la comisia pentru abuzuri. De acum incolo va fi singura, aratandu-ne noua cat de mici suntem in comparatie cu ea, Mantuitorul lumii”, a mai spus Sorin Lavric.

Motivul pentru care Diana Şoşoacă a fost eliminată din AUR: „Nu a înţeles că în Parlament trebuie respectate nişte reguli. Când faci live-uri pe Facebook de la petreceri cu lăutari, te descalifici”

Sursa: RomaniaTV

loading...