Românii au talent 2021. Ana Maria Bițică a primit patru de „DA”

Românii au talent 2021. Ana Maria Bițică a primit patru de „DA”

Românii au talent 2021. Ana Maria Bițică a primit patru de ”DA” din partea juraților: Andi Moisescu, Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu, astfel a trecut în etapa următoare.

”Ce coregrafie ai dorit să ne spui?”, a întrebat Alexandra Dinu. ”Această coregrafie se numește ”Plastification” și este despre plastifierea de pretutindeni, deoarece în ultima vreme este foarte mult plastic care ne înconjoară”, a răspuns Ana Maria.Alte ArticoleCătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâna medicilor din TurciaBianca Drăgușanu are patru certificate medico-legale după …Chick Corea a murit. Legenda jazz-ului era bolnav de o formă …

”Foarte frumos felul în care ai spus această poveste”, a replicat Alexandra Dinu. ”Crezi în hipnoză, e o întrebare dificilă. Dacă îmi pui întrebarea asta, nu știu să dau un răspuns, dar eu am fost acum cu tine într-o lume și m-am trezit la sfârșit și am spus, efectiv m-ai furat cu tine în povestea ta. E impecabil ce am văzut”, a declarat Andi Moisescu.

”Ai fost impecabilă. Vezi Ana Maria, vedem ceva frumos și oferim patru de ”DA”. Abia așteptăm să te revedem”, a conchis Andra.

Românii au talent 2021. Ana Maria Bîțică a impresionat juriul cu mesajul său 

Andi Moisescu s-a arătat suprins de tânăra generație, care este preocupată de probleme serioase de la vârste fragede. Juratul a mărturisit că copiii din ziua de azi sunt mult mai evoluați decât cei din generația sa.

ROMÂNII AU TALENT 12 februarie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV: Bunicuţa talentată la 87 de ani!

”E surprinzător după părerea mea să văd niște copii preocupați de teme atât de serioase de la vârste fragede. Nu mi-aș fi imaginat, îți spun sincer. Asta este o experiență cu care mi-am îmbogățit viața doar datorită emisunii Românii au Talent. Unii dintre noi au tentația de a spune, eee, copii din ziua de azi nu mai sunt cum eram noi, păi da chiar nu mai sunt cum eram noi, sunt mult mai evoluați. Eu nici nu știam la 11 ani că există dans contemporan.”, a mărturisit Andi Moisescu la testimoniale, după dansul fetei de 14 ani.,

Pavel Bartoș a ținut să îi mulțumească concurentei pentru mesajul transmis și pentru preocuparea pe care o are față de mediul înconjurător.

”Mulțumim că ne-ai atras atenția și că ne-ai făcut încă o dată atenți că trebuie să avem grijă de planeta asta, dacă vrem ca și ea să aibă grijă de noi. Îți mulțumim frumos”, i-a spus Pavel Bartoș, Anei Maria.

Sursa: RomaniaTV

loading...