Gestul făcut de Ion Ţiriac pentru Laurette. Cum a ajutat-o miliardarul pe frumoasa brunetă

Gestul făcut de Ion Ţiriac pentru Laurette. Cum a ajutat-o miliardarul pe frumoasa brunetă

Zilele acestea, Laurette a filmat pentru noul său videoclip la piesa „Big Girl” și a avut parte la filmări de un Range Rover nou-nouț, în valoare de 100.000 de euro oferit chiar de compania lui Ion Țiriac. Mulatra are însă și alți prieteni cu dare de mână, deoarece cea de-a doua mașină folosită la filmări a fost un Lamborghini de 300.000 de euro, potrivit celor de la Click.

Citeşte şi Ion Țiriac a uitat două Ferrari de lux într-un garaj, timp de 10 ani. Ce s-a întâmplat apoiAlte ArticoleHoroscop Mariana Cojocaru 14 – 20 februarie 2021. Tensiuni …Vedeta Pro TV a făcut anunţul: „Sunt puțin însărcinată. …Fiul lui Emi Pian jură să răzbune moartea tatălui său: „Sânge …

„Noua piesa se numește Big Girl. Este o piesă care se adresează femeilor de oraș, independente, care știu ce își doresc, mașinii de lux, opulență, vacanțe etc. E adresată fetelor care nu au nevoie de nici un bărbat. Piesa este realizată în colaborare cu un tip din Tanzania, el cântă în engleză, iar eu în română.

Citeşte şi Ce avere are, de fapt, Ion Ţiriac. Răsturnare de situaţie!

Piesa, care face parte din albumul pe care îl pregătesc, este a patra lansată anul acesta cu videoclip și sper să fie primită super bine de fetele ambițioase. Mașinile fac totul în videoclip și cred că orice fată își dorește o mașină puternică. Mulțumesc Țiriac Auto pentru colaborare”, a declarat Laurette, în exclusivitate pentru Click.

Ion Ţiriac  are o avere care se situează în jurul valorii de două miliarde de euro. Doar frații Adrian și Dragoș Pavăl (proprietarii Dedeman) îl depășesc, conform celui mai recent clasament dat publicității de revista Capital.

Sursa: RomaniaTV

loading...