Pepe a spus tot adevărul despre relația cu Raluca Pastramă. Au existat sau nu agresiuni fizice

Pepe a spus tot adevărul despre relația cu Raluca Pastramă. Au existat sau nu agresiuni fizice

Pepe a spus tot adevărul despre relația cu Raluca Pastramă. Imediat după anunțul divorțului, Raluca Pastramă a făcut o plângere penală împotriva artistului privind comportamentul agresiv pe care acesta l-ar fi avut față de ea. Cu toate acestea, artistul a declarat în nenumărate rânduri că nu și-a agresat fizic niciodată soția, dar nici vreo altă femeie.

Cu toate acestea, Pepe a recunoscut că a avut mai multe situații de acest gen cu bărbați. ”Nu am lovit niciodată o femeie, am lovit bărbaţi şi i-am băgat în spital. Au existat certuri, îmbrânceli, chestii din astea, dar niciodată altceva. Am lovit în timp ce făceam dragoste, dar pentru că s-a vrut, mi s-a cerut să fac asta”, a povestit artistul.Alte ArticoleBianca Drăguşanu dă detalii şocante despre violenţele la …CTP îl acuză Dragoş Bucur de instigare la nerespectarea legii. …Paula Chirilă a ajuns de urgenţă la spital, pentru a doua …

Citește și: Ce planuri are Pepe după divorțul de Raluca Pastramă. Artistul continuă să creadă în dragoste și căsnicie

Pepe a spus tot adevărul despre relația cu Raluca Pastramă. Cântărețul susține că nu a avut loc niciun act de violență, ci doar s-a încercat construirea unor probe pentru divorț. De asemenea, artistul susține că dacă ar fi avut loc așa ceva, vinovăția ar fi fost dovedită.

”Nu s-a întâmplat niciun act de violență. S-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul ce urmează. Și nu au putut. Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi. Eu de asta am tăcut. Că am vrut să o vedeți cât e de frumoasă la față, că nu are nimic. Neavând nimic, și-a restras plângerea ”, a declarat Pepe.

Într-un final, divorțul dintre cele două vedete a decurs normal, aceștia renunțând la acuzațiile grave aduse unul celuilalt. Cei doi soți au ales să divorțeze la notar.

”Acte! Nu e așa simplu! Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus!”, a declarat Pepe pentru  Spynews.ro.

Sursa: RomaniaTV