EUROSPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – IGA SWIATEK 3-6, 6-1, 1-0 online Australian Open 2021

EUROSPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – IGA SWIATEK 3-6, 6-1, 1-0 online Australian Open 2021

EUROSPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – IGA SWIATEK. Zi crucială pentru Simona Halep la Australian Open 2021. Astăzi, de la ora 10.00 o așteaptă un meci greu împotriva polonezei Iga Swiatek, transmis live de romaniatv.net. Dacă va trece de Iga Swiatek în optimile de finală de la Australian Open, Simona Halep o va înfrunta pe Serena Williams.

LIVE VIDEO SIMONA HALEP – IGA SWIATEK online Australian Open 2021  Eurosport liveAlte ArticoleSIMONA HALEP – IGA SWIATEK 3-6, 0-0 LIVE VIDEO AUSTRALIAN …ŞOC pentru Mitică Dragomir! A fost testat pozitiv cu Covid, …BOMBĂ în sportul românesc! Ion Ţiriac va demisiona de la …

SIMONA HALEP – IGA SWIATEK 3-6, 6-1, galop de sănătate pentru Simona în setul doi, urmează setul decisiv

SIMONA HALEP – IGA SWIATEK 3-6, 5-1, Simona serveşte pentru câştigarea setului

EUROSPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – IGA SWIATEK 3-6, 4-1, Simona a ajuns la două puncte de egalarea la seturi, uremază poloneza la servciu.

EUROSPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – IGA SWIATEK 3-6, 3-0, Simona revine spectaculos în setul al doilea.

EUROSPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – IGA SWIATEK 3-6, 2-0, Simona face primul break.

EUROSPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – IGA SWIATEK 3-6, Simona pierde primul set.

EUROSPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – IGA SWIATEK 3-5, Simona, extrem de nervoasă, pierde la 0 pe propriul serviciu

EUROSPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – IGA SWIATEK 3-4, după ce Simona a ratat două mingi de break

EUROSPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – IGA SWIATEK 3-3, Simona îşi face iar serviciul

EUROSPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – IGA SWIATEK 2-2, Simona egalează după un game la 0.

EUROSPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – IGA SWIATEK 1-2, fiecare jucătoare şi-a luat serviciul

EUROSPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – IGA SWIATEK. Meciul va fi primul din sesiunea de seară de pe arena Rod Laver. Bilanţul întâlnirilor directe Halep – Swiatek este 1-1. Românca s-a impus în 2019, în optimi, la Roland Garros, scor 6-1, 6-0, iar poloneza la următoarea ediţie a competiţiei de la Paris, în aceeaşi fază, scor 6-2, 6-1.

Bilanţul întâlnirilor directe Halep – Swiatek este 1-1

Românca s-a impus în 2019, în optimi, la Roland Garros, scor 6-1, 6-0, iar poloneza la următoarea ediţie a competiţiei de la Paris, în aceeaşi fază, scor 6-2, 6-1, scrie news.ro.

„Sunt multe lucruri pe care va trebui să le fac diferit pentru că la Roland Garros meciul a fost foarte rapid. Nu am avut niciun fel de feeling atunci. Ea a fost iute și foarte puternică în acea zi, dar voi uita acel meci. Voi discuta cu echipa mea legat de ce aș putea să fac mai bine, voi încerca să mă concentrez pe mine, așa cum fac în fiecare zi. Atenția trebuie să fie pe mine, apoi, dacă voi juca un tenis bun, am o șansă”, a fost analiza făcut de Simona Halep.

Simona Halep, despre posibila adversară din optimi de la Australian Open: „M-a zdrobit la Roland Garros”

EUROSPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – IGA SWIATEK. Urmează Serena Williams

Americanca Serena Williams, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10, s-a calificat, duminică, în sferturile de finală ale Australian Open, după ce a învins-o, cu scorul 4-6, 2-6, 6-4, pe Arina Sabalenka din Belarus, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 7.

Williams, de şapte ori câştigătoare la Melbourne, ultima dată în 2017, s-a impus după un meci de două ore şi nouă minute şi este pentru a XIII-a oară în sferturi la acest grand slam.

Ea va evolua în faza următoare cu învingătoarea dintre Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, şi poloneza Iga Swiatek, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 15.

„În acest moment sunt pregătită pentru orice adversară. Sunt sferturile de finală ale unui Grand Slam. Am fost aici de mai multe ori decât aş putea număra. Aceasta este atitudinea potrivită pentru mine. Voi fi pregătită pentru oricare dintre jucătoare”, a spus Williams.

Calificarea în sferturi este recompensată cu un premiu de 525.000 de dolari australieni (336.000 de euro) şi cu 430 de puncte WTA. Jucătoarele eliminate în optimi primesc un premiu de 320.000 de dolari australieni (204.000 euro) fiecare şi câte 240 de puncte WTA.

Rafael Nadal şi Ashleigh Barty, calificaţi în optimi la Australian Open

Numărul 1 mondial din tenisul feminin Ashleigh Barty şi numărul 2 în tenisul masculin Rafael Nadal s-au calificat, sâmbătă, în optimi la Australian Open.

Nadal a trecut în turul trei de britanicul Cameron Norrie, scor 7-5, 6-2, 7-5.

Spaniolul nu a pierdut niciun set la acest turneu şi va evolua în optimi cu italianul Fabio Fognini, cei doi întâlnindu-se pentru a 17-a oară. Ibericul conduce cu 12-4 în întâlnirile directe.

Ashleigh Barty, care a jucat primul meci din carieră fără spectatori, „lucru foarte ciudat”, conform spuselor ei, a acces în optimi după 6-2, 6-4, cu rusoaica Ekaterina Alexandrova. Ea va evolua în optimi cu americanca Shelby Rogers.

Sursa: RomaniaTV

loading...