USR se destramă, încă o plecare importantă. Ilinca Macarie: „Nu mai am nimic în comun cu conducerea de acum, nici ca viziune, nici ca sistem de valori”

USR se destramă, încă o plecare importantă. Ilinca Macarie: „Nu mai am nimic în comun cu conducerea de acum, nici ca viziune, nici ca sistem de valori”

”Nu mai am nimic în comun cu oamenii care conduc acum USR-ul, nici ca viziune, nici ca sistem de valori” a scris Ilinca Macarie pe Facebook.

”În sfârşit. Am demisionat din USR. Luasem hotărârea de mult, dar tot nu am apucat să oficializez decizia. Poate pentru că deja mă simţeam aşa de străină de această formaţiune politică, că mi se părea irelevant. (…) E clar, nu, de ce plec? Nu mai am ce face aici. Sunt membru fondator USB şi m-am băgat în politică pentru ca voiam să fac ceva concret şi ştiam ce vreau să fac. Ştiam că pot face, numai să fiu lăsată.Alte ArticoleDiana Şoşoacă a fost abandonată şi de susţinători, după …Orban dorește revocarea Renatei Weber din funcția de Avocat …Florin Cîţu îşi ameninţă miniştrii cu remanierea: „Nu …

Citeşte şi Demisie neașteptată din USR! Florina Presadă: „Ipocrizia, lipsa de transparență și politica de gașcă au devenit emblematice pentru partid”

Nu mai am nimic în comun cu oamenii care conduc acum USR-ul, nici ca viziune, nici ca sistem de valori (episodul Odăi a pus capac). Dar nu regret că am fost parte din această poveste. Cred că am avut aşteptări nerealiste”, a mai postat Ilinca Macarie.

Acesta şi-a exprimat speranţa că ”va veni şi vremea unora care vor o politică bazată pe empatie şi responsabilitate”.

Şi fostul senator Florina Presadă a demisionat din USR, reclamând ”dubla măsură, ipocrizia, lipsa de transparenţă şi politica de gaşcă”.

Citeşte şi USR, reacţie-fulger după tăierile sporurilor. Dan Barna: Nimeni nu este mulțumit de buget!

Sursa: RomaniaTV

loading...