Zeci de şoferi băuţi sau aflaţi sub influenţa drogurilor, prinşi în Bucureşti

Zeci de şoferi băuţi sau aflaţi sub influenţa drogurilor, prinşi în Bucureşti

A fost razie de amploare, aseară, pe străzile Capitalei. Zeci de şoferi care se întorceau de la petreceri şi din cluburi au fost traşi pe dreapta de poliţişti şi testaţi. La câteva minute de la începerea raziei, au apărut şi primele rezultatele pozitive pe aparatele de testare.

Şofer: Sunt pensionar.Poliţist: Înţelegem, dar nu este normal să vă urcaţi la volanul autovehiculului sub influenţa băuturilor alcoolice. Şofer: Am băut aseară.Poliţist: Nu vă ieşea o valoare aşa mare dacă dumneavoastră consumaţi aseară. După testare, aparatul etilotest indica o alcoolemie de 0,56 la mie. Bărbatul a rămas fără permis şi trebuie să plătească o amendă de peste 1.300 de lei. Un alt şofer băut care se întorsese de la un chef a fost prins de poliţişti pe o stradă în Sectorul 3: „0,50 este cam mult, să ştiţi. Mai bine luaţi un taxi”.

Poliţist, către o şoferiţă băută: Dovada fără drept de circulaţie. În seara asta nu mai aveţi voie să plecaţi cu maşina de aici. Trebuie să chemaţi un şofer. Radu Gâtan, şef serviciu: Recomandăm şoferilor să nu se urce la volan, în situaţia în care au consumat băuturi alcoolice, să aibă în atenţie că îşi pun în pericol atât viaţa cât şi integritatea lor cât şi a celorlalţi participanţi la trafic. Cum la petreceri tinerii nu refuză nimic… poliţiştii au prins pe şosele şi şoferi care consumaseră droguri.Poliţist, către un şofer: Drept urmare, ne vom prezenta la o unitate spitalicească, mai precis la INML, în vederea prelevării de monstre biologice.

Sursa: Observator

loading...